Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

25.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Snadné a jasné vítězství si odvezl Neplachov ze hřiště v Borovanech


Branky


14

Do krásného areálu v Borovanech zavítal v předposledním kole OP Neplachov. Utkání slibovalo otevřený fotbal, neboť domácí jsou již zachráněni a hosté by se mohli v nabité špičce tabulky ještě posunout. V minulé sezóně se neplachovským v utkáních proti Borovanům nedařilo, ale letos je to jiná písnička a podzimní zápas zvládli také lépe hráči z Neplachova, když zvítězili v domácím prostředí 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo o výhře hostů takřka jasno

Hráči Neplachova v podstatě navázali na poslední utkání, když si nečekaně vysoko poradili v domácím prostředí se Srubcem a od začátku doslova nastoupili na domácí, což se projevilo první brankou již ve 3. minutě. Míč se ke smůle domácích odrazil od jednoho z borovanských na osamoceného Martina Dušáka, který křižnou střelou k tyči překonal domácího brankáře V. Knechtla - 0:1. Domácí mohli odpovědět hned v 6. minutě, když M. Tomášek vyslal přihrávkou do ulice na steč hostující branky svého spoluhráče R. Chrástku, kterého ale vychytal hostující brankář Š. Bicek. Hosté hráli dál s velkou chutí a druhou branku přidali v 11. minutě po uličce P. Mohameda na Jaroslava Hrušku, který podobnou střelou z hranice šestnáctky k tyči navýšil vedení na 0:2. Domácí se herně příliš neprojevovali, a když se do šance dostal M. Tomášek, s jeho střelou i následnou dorážkou si opět skvěle poradil hostující brankář. Zato hosté udeřili brzy znovu. V 19. minutě střelec druhé branky Jaroslav Hruška obešel před pokutovým územím dva hráče a přízemní střelou z hranice vápna na zadní tyč překonal domácího brankáře a svým druhým gólem v první půli tak upravil už na 0:3. Další šance se na borovanské doslova valily, ale hosté už nebyli tak efektivní. Například M. Pícha měl jednu ze svých šancí, po nabídce M. Dušáka z levé strany, ale střela šla vedle branky. Asi nejaktivnější hráč hostů J. Hruška měl na noze čistý hattrick. Po přihrávce od P. Mohameda však mířil pouze do břevna. Další z možností k navýšení skóre v prvním poločase měl neplachovský M. Dušák, když z pravé strany zkoušel prostřelit brankáře, ten ale tvrdou střelu vyrazil. První poločas měli velkou převahu hosté z Neplachova a potvrzovali, že konec sezóny je zastihl v parádní formě. Domácí se prakticky k ničemu nedostali a zřejmě už vyhlížejí "reprezentační pauzu".

Neplachov své vedení z první půle dokázal ještě navýšit

Ve druhé půli se diváci možná ani nestačili posadit a mohli vidět další povedenou gólovou akci z neplachovské dílny, když po levé straně střídající J. Švec zatáhl míč, odcentroval na M. Píchu, který chytře vrátil na Jaroslava Hrušku a ten sám před brankářem šajtlí obstřelil domácího gólmana V. Knechtla. To vše už ve 47. min. - 0:4 a hattrick pro J. Hrušku. Po dvou minutách mohl J. Hruška opět slavit. J. Švec přihrával a Jaroslav Hruška přesným lobem poslal míč za bezmocného brankáře V. Knechtla - 0:5. I v takto rozhodnutém zápase se domácí snažili alespoň o čestný zásah a postupně si začali vytvářet jakési pološance, které ale většinou končily před pokutovým územím hostů. Nakonec se domácím podařilo zapsat se do střelecké listiny. O korekci skóre se zasloužil po akci M. Kříže Radek Chrástka v 66. minutě - 1:5. Po domácí brance aktivita trochu opadla, přesto si hosté vypracovali několik dalších šancí, kdy třeba M. Pícha dostal další pobídku tentokrát od P. Mohameda, ale jeho střela však prosvištěla těsně vedle domácí branky. I tak měli poslední slovo hosté z Neplachova. V 85. minutě po pohledné souhře na pravé straně, přihrál P. Mohamed na střídajícího L. Sobotu, ten narazil Davidu Štěchovi, který levačkou obstřelil gólmana V. Knechtla a upravil na konečných 1:6. Výrazný brankový rozdíl byl zasloužený a v podstatě dokresloval situaci na hřišti.



Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Milan Plachta ( trenér ): Dnes jsme vyprodukovali spoustu chyb a musím sportovně uznat, že k nám přijelo nejlepší mužstvo jara, protože Neplachov hrál opravdu výborně. Po poločase bylo takřka vymalováno, když na světelné tabuli svítil stav 0:3. Přesto jsme si něco řekli v kabině, abychom se zkusili vrátit zpět do zápasu, ale místo toho jsme díky neskutečným chybám hned na začátku druhé půle inkasovali další dva góly. Pár hráčů ze sestavy jako Matěj Račák nebo Miloš Kříž odvedli slušný výkon, ale jako celek jsme vyprodukovali neskutečně moc chyb, které soupeř potrestal. Jediné pozitivum ze zápasu vidím v návratu na hřiště našeho klíčového hráče Filipa Faktora. V každém případě jsem asi udělal chybu i já, že jsem měl na výběr z několika možností, jak tým do zápasu poskládat, ale zvolil jsem bohužel asi tu nejhorší variantu.

TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek ( nehrající hráč ): Kluci teď makají a herně se nám daří. V každém utkání si vytvoříme opravdu dost čistých šancí, jen se někdy nepovede tyhle možnosti přetavit v góly. Na tom jsme pohořeli v Temelíně a tabulka dnes mohla vypadat jinak. V utkání v Borovanech jsme si už od začátku šli pro tři body a šancí bylo na dva zápasy. Jsme opravdu rádi, že z Borovan vezeme vítězství, protože se nám tam nikdy moc nedařilo. Tohle však bylo jednoznačné. Doufáme, že v dalším a už posledním utkání na Bukovském pažitu se nám bude také dařit a s místními diváky se důstojně rozloučíme.



Sestavy


FK Calofrig Borovany
V. Knechtl [-] - P. Langer [-] , M. Račák [-] , B. Němec [-] , D. Svoboda [-] - A. Pilát [-] , J. Čermák [-] - M. Tomášek [-] , R. Chrástka [-] - M. Pečman [-] , M. Račák [-]

TJ Sokol Neplachov
Š. Bicek [-] - J. Láník [-] , P. Dušák [-] , L. Svobodný [-] - P. Švec [-] , D. Štěcha [-] , J. Hruška [-] , M. Hruška [-] , O. Čada [-] - M. Pícha [-] , M. Dušák [-]

ŽK: 80. M. Račák - 72. P. Mohamed , 73. D. Štěcha , 81. J. Láník .
Hráči zápasu: Š. Bicek , J. Hruška .
Místo: Borovany. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Špelina Miroslav - BRÁZDA Petr (N), ŠVEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Jan HÁLA
Tip experta: výhra hostů

V Borovanech jsme hráli 2 zápasy zpátky a všichni víme, jak to dopadlo. Neplachov tam nečeká nic lehkého, jestli budou hrát proti dvanácti,
ale věřím, že to neplachovští zvládnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů