Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 16:00

25.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva ČB "B" si lehko poradila se soupeřem z Úsilného


Branky


14

S absencemi na obou stranách nastoupily týmy Lokomotivy ČB "B" a Úsilného v dusném sobotním odpoledni k zápasu 25. kola OP. Domácí s jistotou záchrany mohli být přece jenom klidnější než hostující Voselno, které bude bojovat o záchranu až do posledního kola. Ze statistik si připomeňme, že podzimní zápas vyhrálo Úsilné 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl vyrovnaný zápas

Diváci, kteří dorazili podpořit domácí Lokotku se dočkali první branky zápasu vcelku brzy. Ta padla hned v 9. minutě, kdy domácí kapitán J. Weinreb krásným balónem našel na pravé straně V. Mareše, ten zpětnou přihrávkou našel na malém vápně stojícího Roberta Fošuma a navrátilec do domácí sestavy se bohužel pro soupeře v takových chvílích málokdy mýlí - 1:0. Tento stav vydržel až do poslední minuty 1. poločasu. V 45. minutě si na centr do vápna naběhl hostující Mirnes Salibašić a bylo vyrovnáno - 1:1.

Ve své režii odehráli domácí hráči celý druhý poločas

Začátek druhého poločasu opět vyšel lépe domácím. V 52. minutě vystřelil tvrdou ranou Václav Mareš a angličanem nedal hostujícímu brankáři R. Novákovi žádnou šanci - 2:1. Na 3:1 zvýšil v 78. minutě umístěnou střelou k pravé tyči Jiří Weinreb. Za hosty mohl snížit Z. Německý, ale jeho střela orazítkovala pouze horní tyč branky gólmana D. Riedla, pro kterého to byl v sobotu již třetí zápas a zároveň vydařená premiéra v dospělém fotbale. V 84. minutě zvýšil na 4:1 další dorostenec v domácí sestavě Josef Janů po asistenci J. Weinreba. Na konečných 5:1 po chybě obrany Voselna uzavřel účet zápasu střelec Robert Fošum.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB B
Zdeněk Gregor ( hráč ): Bohužel jsme opět hodinu před zápasem museli řešit, jestli nás bude aspoň 11. Naštěstí už poněkolikáté nám pomohli trenéři dorostu Pavel Kadlec a Honza Wenzl. Ještěže oběma za mlada šel prut víc než dobře a můžeme počítat s jejich synátorama. Bohužel dceru už nám půjčit nechtějí. Stejně jim za celou sezónu moc děkuju, protože bez nich bychom byli, asi víte kde. Další dík patří Lišákovi, který ještě půl hodiny před výkopem seděl doma u bazénu. Naštěstí koupil manželce elektrokolo, tak to stihl i s rozcvičkou. Ještě za zmínku stojí fakt, že v obraně Voselna nastoupil Vláďa Novotný. V 66 letech budu rád, když udržím moč, natož abych ještě hrál fotbal. Klobouk dolů.




Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
D. Riedl [-] - P. Kadlec [-] , P. Kříž [-] , Z. Gregor [-] , J. Weinreb [-] , J. Janů [-] , J. Růžička [-] , P. Kamiš [-] , V. Mareš [-] , D. Jelínek [-] , J. Wenzl [-]


ŽK: 56. Z. Německý , 59. V. Polan , 85. J. Jeřábek .
Hráči zápasu: J. Weinreb , R. Fošum , V. Mareš .
Místo: Lokomotiva ČB. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Jan HÁLA
Tip experta: výhra domácích

Bude to boj, ale věřím, že Lokáda si to doma pohlídá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích