2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

14.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týnské béčko těsně zdolalo Černý Dub a slaví čtvrtou výhru v sezóně


Branky


18

Po dlouhé zimní přestávce spojené s těžkou zimní přípravou o sobě dalo vědět také fotbalové jaro. Týnské béčko doma čekal čtvrtý tým tabulky, Černý Dub. Týnští hráči měli za poslední vzájemný zápas o motivaci postaráno. Své by o tom mohl vyprávět i týnský J. Brom, který kvůli vyloučení v Černém Dubu nemohl k zápasu nastoupit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvěma zásahy rozhodly první poločas

Utkání začalo opatrnou hrou obou týmů s řadou nepřesností, což plynulo z dlouhé herní absence. Domácí Olympie byla ale lepším týmem, což vyústilo dvěma góly. Na první brance se podepsal týnský brankář Vařil, který svým odkopem vyslal do samostatného úniku Adama Novotného a ten nedal hostujícímu gólmanovi sebemenší šanci – 1:0. Druhou branku dělily od té první pouze dvě minuty. D. Maruška vybídnul přesnou nahrávkou agilního útočníka Vlastimila Švíka a ten velkolepým způsobem obelstil celou obranu a zamířil přesně – 2:0. Hosté byli obdrženými góly poněkud zaskočeni a jejich útočné snažení nebylo pro domácí nebezpečné. Skóre prvního poločasu mohl ještě navýšit ve 37. minutě L. Ponec, ale gólovou nahrávku od A. Novotného neproměnil. 

Hosté se snažili, ale vyrovnat se jim nepodařilo

Do druhé půle vstoupili lépe hosté, kteří na domácí Týn vletěli a hned ze začátku vstřelili branku, kterou ale zastavil ofsajd hostujícího útočníka. Hostující hráči nemuseli čekat dlouho, protože o pár minut později David Schneider prostřelil Vařila, už v rámci pravidel – 2:1. Černý Dub ucítil šanci, a začínal pomalu přebírat otěže zápasu. Hostům přibývaly šance, ale dopláceli na mizernou koncovku nebo na dobře chytajícího Vařila. Týnská rezerva útočila už jen sporadicky, za zmínku stojí pouze střela Kleina, který mířil těsně vedle. Zápas dvou různých poločasů skončil výhrou domácích 2:1.

Autor: Lukáš Ponec



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou B
P. Vařil [-] - A. Novotný [-] , M. Procházka [-] , L. Ponec [-] , V. Švík [-] , P. Zavadil [-] , D. Maruška [-] , J. Vanda [-] , L. Lagron [-] , M. Machálek [-] , J. Klička [-]

TJ Slovan Černý Dub
P. Holý [-] - V. Karafiát [-] , M. Liebl [-] , O. Tomáš [-] , D. Schneider [-] , M. Švercl [-] , J. Zedek [-] , F. Kapoun [-] , P. Kuba [-] , M. Frdlík [-] , R. Hojda [-]

ŽK: 28. J. Klička - 50. P. Hošna .
Počet diváků: 146. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav st. - KLIČKA Martin (N), KRČMÁŘ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Valenta

Expert: Jan Lexa
Tip experta: výhra domácích

4:2. I když výkony domácích byly na podzim jako na houpačce, budou se chtít doma vytáhnout a vstoupit do jara vítězně.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 11. 2018 11:03

Tip: výhra domácích