Borek se s Vrábče nemazlil a zvítězil 8:0


Branky


5. D. Eliáš , 19. R. Horejš (p.) , 33. P. Vajgel , 39. D. Eliáš , 40. O. Vaník , 46. R. Horejš , 65. J. Frank , 72. J. Frank
21

Fotbalisté Borku potvrdili cenné vítězství z minulého kola a opět v domácím prostředí, kde osmi góly sestřelili z trávníku dvanácté Vrábče. Domáci rozhodli o své výhře prakticky během prvního poločasu, kdy měli zcela navrch a svoji převahu přetavili v pět branek. I po změně stran potvrdili borečtí gólový apetit a do černého zamířili ještě třikrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo hotovo

Domácí se podruhé v řadě představili před vlastními fanoušky a přivítali mužstvo Vrábče. To zahájilo utkání v deseti lidech což se hned od začátku ukazovalo jako špatný nápad. Borek hned od úvodu ukazoval, kdo bude držet opratě zápasu. Hráči se dobře pohybovali, rychle kombinovali a dostávali se do šancí. V 5. minutě poslal Ondra Vaník přesný centr na zadní tyč na Radka Horejše ten hlavou vracel zpět před bránu na Davida Eliáše, který si už věděl rady 1:0. V 19. minutě kličkoval ve vápně Radek Horejš až to nevydržel Petr Sedlický a nastartoval svojí kosu. PENALTA. Tu si postavil sám postižený a celkem v klidu zvýšil na 2:0. Ve 25. minutě hostům dorazili další dva hráči a tak mohli také nastoupit v jedenácti. Na hřišti to však nebylo vůbec znát a Borek i nadále diktoval hru. Ve 33. minutě poslal krásný centr před bránu Lukáš Kolouch na který si neskutečně naskočil muž minulého kola Pavel Vajgel a hlavou pod břevno zvyšoval už na 3:0. Ve 39. minutě po ose Ondra Vaník – Radek Horejš – David Eliáš zvyšoval posledně jmenovaný opět do prázdné branky už na 4:0. A pro změnu z druhé strany ve 40. minutě po ose Ondra Hanžl – David Eliáš zakončoval na zadní tyči Ondřej Vaník už na 5:0. POLOČAS.

Hosté si odvážejí osm branek

Domácí hnáni svými fanoušky nepolevili ani ve druhé půli. Hosté sotva rozehráli, když Radek Horejš obral o míč hostujícího stopera a sám proti gólmanovi zvyšoval ve 46. min už na 6:0. Hosté se prakticky vůbec nedostávali do zakončení a tak po průnikách Ondry Hanžla mohl dvakrát zakončoval Radek Horejš, ale jeho střeli potěšili jen domácí pokladníky. V 65. minutě dobře zakombinoval David Eliáš s Radkem Horejšem a výsledkem byla ideální palebná pozice pro Jakuba Franka 7:0. Gól mohl přidat i Pepa Endlicher, ale svojí ostrou placírku mezi tyče nevtěsnal. V 72. minutě vybojoval míč Dominik Kunc pro Kubu Franka a ten levačkou svým druhým gólem v zápasu uzavřel na 8:0. Obrana Borku moc práce neměla a tak se snažila hodně podporovat ofenzívu což dokazuje situace ze 78. minuty, kdy čerství osmatřicátník Martin Leština dostal při souboji na půli hřiště křeče do lýtek. Nikdo se mu však nesmál snad jen jeho mladší kolega ze stoperské dvojice Míra Votruba. Zápas skončil jasným vítězstvím domácích a pochvalu zaslouží celý tým. Další kolo nás hostí béčko Mladého. Děkujeme fanouškům za podporu.

Autor: Radek Horejš



Sestavy


FK Borek
A. Vacl [-] - L. Kolouch [-] , M. Leština [-] , M. Votruba [-] , J. Endlicher [-] - J. Viktora [-] , P. Vajgel [-] , J. Frank [-] , O. Vaník [-] , O. Hanžl [-] - R. Horejš [-] -

TJ Vrábče
T. Knytl [-] - K. Bašta [-] , M. Vrba [-] , J. Ohrazda [-] , J. Vejskrab [-] , F. Ohrazda [-] , P. Sedlický [-] , M. Lerche [-] , D. Seethaler [-] , Š. Ohrazda [-] , R. Poláček [-]

Hráči zápasu: D. Eliáš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: STACH Josef - PETERKA Josef (N), JURČÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 4. 2019 21:10
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Borek má na jaře formu. Věřím, že na velkém domácím hřišti, kde Vrábečtí nebudou moct hrát tolik do těla, bude Borek tříbodový.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích