Borek nezaváhal ani podesáté v řadě, odnesla to rezerva Lišova


Branky


9. D. Eliáš , 19. J. Frank , 22. R. Horejš , 80. O. Dosek , 90. J. Frank
17

Borek na výborně připraveném hřišti hostil Lišov "B" a opět chtěl bodovat naplno. Tentokráte se musel obejít bez několika hráčů (Kunc, Vaník, Viktora a dlouhodobě je mimo hru Sláva Baščevan, kterému všichni držíme moc palce, ať vše dobře dopadne a brzy se vrátí na fotbalové trávníky).

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase bylo rozhodnuto

Domácí začali zápas náporem a hned v úvodu měli několik rohových kopů. Při jednom z nich si Martin Leština myslel, že už má balon na hlavě, ale těsně před ním gólman míč přizvedl a tak skončil v brance pouze hráč sám. Následný roh rozehrával David Eliáš jeho ostrý centr na přední tyči ještě lehce lízl hostující obránce a Borek vedl v 9. minutě 1:0. Další roh Davida Eliáše skončil na břevně. Borek i nadále kombinoval, ale ani hosté nechtěli dát nic zadarmo. V obraně zkušeně kombinovali a snažili se vyrovnat hře domácích. Z čehož vyplynula i největší šance hostí, kdy se jejich útočník mazácky zbavil Pepi Endlichera a gólman Žemlička musel předvést pohotový zákrok. Pak přišlo známé nedáš dostaneš. V 19. minutě Martin Leština ideální uličkou vysunul Ondru Doska ten našel před prázdnou brankou Jakuba Franka a bylo to 2:0. O tři minuty později to bylo už 3:0 když Kuba Frank poslal do samostatného úniku Radka Horejš a ten když je to MS v hokeji zakončil blafákem. Skóre mohl navýšit hned 2x Peťa Schandl, ale v první šanci míč ideálně netrefil a v druhé mu střelu zblokoval hostující bek. Následná bomba Pavla Vajgela z trestného kopu skončila jen těsně vedle levé tyče. Poslední šanci v první půli měl Radek Horejš, když se dobře uvolnil na velkém vápně, ale sám proti gólmanovi Kotáskovi tentokrát neuspěl.

I ve druhé půli Borek dominoval

Dobré kombinace hostí většinou končili kolem půlicí čáry a Borek opět pálil své šance. Hezkou střelou se prezentoval Radek Horejš, ale gólman Kotásek ji s vypětím všech sil vytáhl na břevno. Další gólovku měl na hlavě David Eliáš po rohovém kopu Lukáše Koloucha, ale z malého vápna netrefil. A ani další  šance ve které se ocitl Ondra Hanžl gólem neskončila. V 70. minutě došlo při nezaviněném střetu k zranění (koleno) Jakuba  Leštiny. Doufáme, že zranění nebude tak vážné jak vypadalo a brzy se uzdraví. V 80. minutě si na krásný centr Pavla Vajgela naskočil Ondřej Dosek a hlavou zvýšil na 4:0. Poslední akci zápasu začal Martin Leština u vlastního vápna nasadil housle hostujícímu hráči a našel na půli Radka Horejše ten zatáhl míč až k vápnu hostí, posunul míč Jakubu Frankovi, který svým druhým gólem završil na konečných 5:0. Nutno podotknout, že i hosté se prezentovali dobrým výkonem. Příští kolo zajíždíme do Týna nad Vltavou a i odsud budeme chtít přivézt body. Děkujeme všem fanouškům, kterým jsme snad udělali radost.

Autor: Radek Horejš



Sestavy


FK Borek
J. Žemlička [-] - P. Schandl [-] , L. Kolouch [-] , M. Votruba [-] , J. Endlicher [-] , M. Leština [-] - J. Frank [-] , P. Vajgel [-] , O. Hanžl [-] - R. Horejš [-] , O. Dosek [-] -

SK Lišov B/Štěpánovice
V. Kotásek [-] - P. Kosař [-] , T. Vidiečan [-] , J. Beneda [-] , J. Leština [-] - M. Formánek [-] , V. Kopačka [-] , L. Burda [-] , M. Fiktus [-] - J. Kándl [-] , J. Vojč [-]

Hráči zápasu: J. Frank .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - PETERKA Josef (N), MARŠÁN Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 5. 2019 20:03
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip experta: výhra domácích

Borek určitě nezaváhá a porazí Lišov. Jasná jednička!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích