Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 17:00

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hrady vyhrály na hřišti v Kameňáku a dál se drží za suverénním Borkem


Branky


16

Nové Hrady si připsaly na hřišti Kamenného Újezdu čtvrtou výhru v řadě a dál se drží za vedoucím Borkem v těsném závěsu. Hosté prožili povedený první poločas, kdy vstřelili tři branky. Domácí v závěru poločasu snížili, ale ve druhé půli se jim vyrovnat nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd B
David Augusta (hráč): První čtvrthodina od Hradů je jako Tsunami.. Víme o tom a stejně nás to smete. Občas se ve 3. třídě objeví fotbalista, který když dostane prostor tak skóruje nebo připravuje pro spoluhráče šance. Hrady mají takové hráče dva a naše reakce v prvních minutách? Jak kdybychom si v kabině nic neřekli.. Fotbal jsme začali hrát až od druhé půle, jednoznačně jsme dominovali a za stavu 2:3 chybělo pár centimetrů.. jenže prostě není přáno, jeden protiútok a soupeř jde sám na bránu, nekompromisně 2:4. Abych byl trochu pozitivní při našich nezdarech tak můžu říct že jsme to nezabalili a Hrady obléhali do poslední vteřin. Prostě to nestačí.. první poločas se nedůsledně brání a ve druhém se neprosadíme, to není cesta k vítězství. Teď máme Černý Dub, kvalitní soupeř.. nebude to lehké nezbývá nic než makat.

TJ Nové Hrady
Jiří Tomášek (hráč): Nedělní odpoledne přineslo pravý anglický hnus počasí a tak se dalo čekat, že míč budeme mít na skvěle připraveném, ale promočeném pažitu pořádnej švunk. O čemž se taky hned na úvod přesvědčil i domácí brankář při Jelínkově jedovaté střele, která rozvlnila síť a dostala nás na koně. Než si Kameňák stačil uvědomit co se děje, tak už prohrával 0:3. Taková jednoznačná záležitost se ale moc nezdála panu rozhodčímu a tak domácím umožnil snížit z hodně podivné penalty. Hra se poté vyrovnala. Snažili jsme se něco vymyslet, ale do pořádného zakončení jsme se nedostávali. Kameňák nás zase dost zlobil přihrávkami za obranu. Po jedné takové taky dokázal hned na začátku druhé půle snížit na rozdíl jediné branky a měl i další příležitosti zápas vyrovnat. Ovšem pohrdl a tak opět zaúřadovalo naše zabijácké duo Silmbrod – Němec, které definitivně rozhodlo, že si zpátky na Hrady odvezeme Bobíkem další 3 body.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd B
D. Augusta [-] - J. Stegbauer [-] , M. Velát [-] , V. Šimek [-] - L. Fousek [-] , J. Červonyj [-] , V. Kotalík [-] , M. Walda [-] , J. Komberec [-] , M. Sládek [-] - J. Nejedlý [-]

TJ Nové Hrady
J. Tomášek [-] - M. Drbout [-] , L. Brousek [-] , T. Jelínek [-] , M. Němec [-] , L. Suchý [-] , K. Šedivý [-] , M. Silmbrod [-] , V. Jelínek [-] , V. Rys [-] , J. Jelínek [-]

ŽK: 56. J. Jelínek .
Hráči zápasu: M. Němec , M. Silmbrod .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hučík Marek - LHOTSKÝ Miloslav (N), TOMÁŠEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip experta: výhra hostů

Nové Hrady si pohlídají zápas s Kameňákem a zápas vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích