1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 15:30

18.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd nestačil na vedoucí FŠ Třebíč


Branky


12

Horní Újezd nestačil na lídra tabulky z Třebíče a nadále čeká na první jarní body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Horní Újezd přivítal na svém hřišti vedoucí tým soutěže FŠ Třebíč, která poslední dva zápasy zremizovala, a to s týmy z druhé poloviny tabulky. Horní Újezd dokonce na jaře ještě nebodoval. Na podzim vyhrála FŠ Třebíč jasně 4:0. Čtvrté kolo jarní části a druhý zápas na domácím hřišti.  Domácí přivítali vedoucí tým soutěže. PO předchozích zápasech a výsledcích bylo důležité pro domácí neinkasovat a snažit se vůlí, soupeře zaskočit. Úvod utkání byl opatrný. Hosté drželi míč na svých kopačkách a kombinovali jak je pro ně typické, ale i přesto se domácí tým dostal do dvou slibných šancí v šestnáctce hostí. Přesto hosté trestali nedorozumění v domácí obraně ve čtrnácté minutě utkání, kdy D. Adam dal první gól hostí. Domácí nezpanikařili a snažili se hru vyrovnat a dostat se do šance a možnosti srovnání stavu. Taková situace nastala, kdy po řadě nepřesných a laksních přihrávek hostujícího gólmana a obránců ve vlastní šestnáctce, hosté vybídli ke skórování domácího T. Kalába, který mohl skórovat, ale v poslední chvíli se vložil do střely jeden z obránců hostí. Vypadalo to na to, že do odchodu do šaten se stav skóre měnit nebude, ale v poslední minutě poločasu zahrávali hosté rohový kop, kdy se z blízka prosadil hostující   T.Oberreiter.

 

  

Hosté si výhru pohlídali

Druhý poločas domácí tým začal aktivně, ale v 52. minutě došlo opět ke změně skóre. Hosté vstřelili svoji třetí branku zásluhou T. Berana po pěkné kombinační akci. Hosté drželi míč na svých kopačkách a nadále předváděli kombinační  a účelný fotbal. Nicméně se domácím podařilo v 59. minutě vstřelit první gól v utkání zásluhou úniku po levé straně T. Kalábem. Hosté však předváděli i nadále kvalitní hru a drželi míč na svých kopačkách. Do konce utkání se jim podařilo ještě trefit břevno domácí branky a umění musel předvést i domácí gólman Hradecký. Po vydařených kombinačních akcí hostí. Skóre se již, ale neměnilo. Hosté si tak upevnili první místo v tabulce a domácí si musí ještě počkat na první jarní body do dalšího utkání. Hosté zaslouženě získali tři body za svoji předvedenou hru.          



Ohlasy k zápasu



SK Fotbalová škola Třebíč
Křen Filip, trenér: I když jsem nemohl využít sedm hráčů základní sestavy a dostali prostor kluci z lavičky, tak podali srdnatý, soustředěný výkon, celý zápas dominovali. Hráčům patří velký dík.



Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - P. Míča [-] , T. Kaláb [-] (88. R. Palík [-] ) , J. Jonáš [-] , V. Pavlík [-] , M. Čermák [-] , J. Pelán [-] , M. Ošmera [-] , M. Přibyl [-] , M. Veselý [-] (78. P. Hekrla [-] ) , J. Pivoňka [-]

SK Fotbalová škola Třebíč
J. Slatinský [-] - M. Filipec [-] , F. Křen [-] , T. Beran [-] , M. Záviška [-] (55. . Křivánek [-] ) - J. Roupec [-] , T. Oberreiter [-] (80. M. Paděra [-] ) , L. Hráček [-] , T. Zacha [-] - R. Fišer [-] (90. J. Majerčák [-] ) , D. Adam [-] (59. M. Jaša [-] )

ŽK: 55. J. Pivoňka .
Hráči zápasu: J. Pelán - T. Beran .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - BAZALA Petr (N), POUL Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

Oba týmy si vstup do jarní části představovaly určitě jinak. Tady rozhodne ale kvalita hostů.

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů