Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakubova opět poražen


Branky


12

Poslední tým soutěže z Jakubova opět nedokázal využít domácího hřiště a podlehl rezervě Koutů 1:5

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté čtyřikrát udeřili

Poslední tým soutěže z Jakubova přivítal na svém hřišti rezervní tým z Koutů, který zaujmul po podzimu solidní sedmou příčku. Podzimní měření sil skončil trochu překvapivou remízou 2:2. Koutecká rezerva v rámci 15. kola zajížděla na půdu soupeře do Jakubova. Vzhledem k tomu, že se jednalo o první jarní utkání, očekávala se důrazná a rychlá hra. Konečný výsledek však nasvědčuje, že Koutečtí jasně ovládli hru a z venku vezou cenné body.

V úvodu utkání si domácí vytvořili několik slibných šancí, ale Koutecký brankář Lukáš Diviš vše s přehledem zlikvidoval. Koutečtí hráli na brejky a ve 14. minutě slavili první úspěch, když se trefil Dominik Jašek (0:1). Netrvalo dlouho a Kouty slavili ve 24. minutě podruhé, když se z přímého kopu na hranici velkého vápna parádně trefil Marek Dočekal (0:2). Do konce prvního poločase se skóre měnilo ještě dvakrát. Ve 32. minutě hostující obraně uniknul a nekompromisně zakončil své sólo Štěpán Janíček (0:3) a ve 39. minutě zvyšoval z penalty Aleš Dočekal (0:4).

Hosté si výhru pohlídali

Na začátku druhého poločasu měl více ze hry domácí Jakubov, ale slibné šance vždy bravurně zlikvidoval Koutecký brankář Lukáš Diviš. Domácí pouze slavili v 64. minutě, kdy chybu hostující obrany potrestal Michal Částek (1:4). Definitivní podobu utkání dal v 78. minutě Štěpán Janíček (1:5)



Ohlasy k zápasu



SK Kouty B
Smejkal Michal, hráč: Koutecká rezerva v prvním jarním kole bez problémů přehrála Jakubov a vylepšila si tak bilanci venkovních utkání.



Sestavy


Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - J. Novák [-] , T. Kosmák [-] (81. D. Souček [-] ) , J. Smetana [-] (67. T. Andrejkovič [-] ) , M. Chalupa [-] (46. J. Vrbka [-] ) , T. Tržil [-] (56. M. Částek [-] ) , P. Dvořák [-] , M. Dunkler [-] , M. Dunkler [-] , J. Dostál [-] , Z. Zika [-]

SK Kouty B
L. Diviš [-] - L. Neuwirth [-] , Š. Janíček [-] (78. T. Pačinek [-] ) , D. Jašek [-] (20. R. Veselý [-] ) , A. Dočekal [-] , T. Štveráček [-] , Z. Doležal [-] , M. Smejkal [-] , M. Poříz [-] , M. Dočekal [-] , J. Štveráček [-]

ŽK: 39. M. Klíma - 63. J. Štveráček .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - KOŠÁK František (N), KARÁSEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Jakubova se bude snažit zvládnout jaro mnohem lépe než podzim. Sice budou sahat po výhře, ale nakonec se s Kouty o body podělí.

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 11. 2018 20:25

Tip: výhra domácích