P. Kotačka 25.
M. Hobza 55.
J. Dufek 84. (vl.)
3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B doma nezaváhaly


Branky


25. P. Kotačka , 55. M. Hobza , 84. J. Dufek (vl.)
11

Hrotovičtí fotbalisté opět klopítli na půdě Šebkovic a nadále se musí třást v boji o záchranu 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Šebkovice B přivítaly na svém hřišti Hrotovice. Oba týmy mají na konci sezóny opačné starosti. Zatímco Šebkovice hrají ještě o možnost postupu. Hrotovice v boji o záchranu nemají ještě vyhráno. Na podzim si Šebkovice odvezly z Hrotovic jasnou výhru v poměru 5:0. Kdo čekal, že domácí dostanou Hrotovice pod tlak, tak čekal marně. Úvod utkání byl spíše opatrný s mírnou převahou domácích. Do první vážné šance se dostal P. Kotačka. První pokus mu hostující brankář zneškodnil, na dorážku ale už nestačil. Chvíli po obdrženém gólu přišel pro hosty další šok. Po druhé žluté kartě se poroučel do sprch kapitán hostů D. Denemarek. Domácím však toto vyloučení spíše uškodilo a do konce prvního poločasu nevěděli, jak proti oslabenému protivníkovi hrát.

Domácí ještě skóre navýšili

Na začátku druhé půle se pokusili domácí zlepšit pohyb a být o něco aktivnější. To se částečně povedlo a v 55. minutě skóre navýšil M. Hobza. Hosté působili naprosto odevzdaně, a tak se čekalo, že domácí své vedení začnou navyšovat. Opak byl však pravdou. Domácí se dopouštěli mnoha nepřesností a často zbytečně nakopávali míče do prostoru, kde se nikdo nenacházel. Změna přišla až čtvrt hodinu před koncem, kdy se na hřiště podíval mladičký M. Pánek, který hru uklidnil a zpřesnil. Na posledních deset minut se na hřiště podíval J. Holčapek, který byl velice aktivní na levé straně a po jednom z mnoha jeho střílených centrů si míč do vlastní branky srazil hostující J. Dufek. Nic dalšího se už nestalo, a tak domácí utrpěli výhru 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Pitour Jan, hráč: S vítězstvím jsme spokojeni. Zbytečně jsme se však přizpůsobili soupeři. Naše hra byla velice pasivní a plná nepřesností.




Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - P. Konvalinka [-] , S. Zikmund [-] , L. Ryvola [-] (66. V. Němec [-] ) , P. Tržil [-] , P. Kotačka [-] (46. R. Svoboda [-] ) , Z. Eberl [-] (74. M. Pánek [-] ) , P. Hrůza [-] , D. Bílek [-] (81. J. Holčapek [-] ) , M. Hobza [-] (85. M. Uhlíř [-] ) , D. Kašpárek [-]

Sokol Hrotovice
T. Hadraba [-] - J. Dufek [-] , Z. Kovář [-] , M. Pachr [-] , J. Virgl [-] - P. Hadraba [-] (67. L. Mlejnek [-] ) , M. Pitor [-] , D. Denemarek [-] - T. Novotný [-] - A. Kovář [-] , J. Hlavnička [-]

ŽK: 51. D. Bílek , 73. V. Němec - 16. D. Denemarek , 89. Z. Kovář . ČK: 32. D. Denemarek .
Hráči zápasu: J. Pitour .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - KOŘÍNEK Miroslav (N), FEJTA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Janíček
Tip experta: výhra domácích

Domácí se rvou o postup a po výpadku v minulém kole je pro ně vítězství trochu povinnost.