Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice otočily v Dukovanech B a postupují do Okresního přeboru


Branky


10

Fotbalisté Myslibořic se výhrou v Dukovanech B stáli účastníky Okresního přeboru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Dukovany B přivítaly na svém hřišti Myslibořice, které stále bojují o postup. Poslední zápas vyhrály Myslibořice na svém hřišti s Kouty B 4:2. Dukovany si zas přivezly výhru 4:3 z Opatova. Podzimní měření sil skončilo drtivou výhrou Myslibořic v poměru 8:1, takže Dukovany měly svému soupeři co vracet. Ve 24.kole doma hostili  tedy Dukovany Myslibořice. Jak už se jednou zmiňovalo na podzim tento soupeř vypráskal domácí 8:1 a tak domácí věděli že to nebude jednoduché, navíc když Myslibořice hráli ještě o postup.První poločas se domácím podařil náramě.Soupeře nepustili do žádné vážnější šance a navíc se jim podařilo ve 29. a 31. minutě skórovat. Nejdřív proměnil Petr Pislcajt penaltu a druhou branku přidal Lukáš Traxler. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:0.

Hosté otočili zápas ve svůj prospěch

Druhá půle se domácímu týmu ovšem příliš nevyvedla.Stejně jako v té první zahodili nejprve několik tutovek. Hosté v 62.min snížili Lukášem Svobodou a od té doby se v podstatě jen bránili - 2:1. Myslibořičtí byli na koni. Dalšími čtyřmi brankami zápas otočili a odvážejí si všechny body. Nejprve se postaral v 68. minutě o vyrovnání hostující kanonýr Ondřej Dufek - 2:2. V 74. minutě pak dostal hosty poprvé do vedení Pavel Vejvoda - 2:3. Hosté tak byli na koni a v 80. minutě Ondřej Dufek a v 86. Martin Ludvík uzavřeli skóre na konečných 2:5.



Ohlasy k zápasu



TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: Před odjezdem do Dukovan jsme měli problémy složit tým, možná i proto ten nervózní začátek utkání. Po hodině hry však zavelel k obratu hrající trenér Lukáš Svoboda a mi pak stejně jako minulý týden dokonali obrat z 2:0 až na vítězný konec. Pětka byla možná pro domácí nespravedlivá, protože mohla být v naší síti, ale je to sport a fotbal se hraje na góly. Díky klopýtnutí Koněšína a prohře Šebkovic, tak dvě kola před koncem soutěže vyhlížíme po osmi letech návrat mezi Okresní smetánku.



Sestavy


SFK Dukovany 2001 B
K. Jenerál [-] (46. P. Jílek [-] ) - P. Jeřábek [-] , L. Traxler [-] , J. Kuchařík [-] (69. M. Křišťál [-] ) , T. Křišťál [-] - M. Fojtášek [-] (46. M. Křišťál [-] ) , O. Horák [-] , A. Čurda [-] , Z. Hrubeš [-] - P. Pislcajt [-] , F. Smysitel [-] -

TJ Myslibořice
O. Ošmera [-] - T. Kratochvíl [-] , L. Svoboda [-] , L. Macháček [-] , T. Palát [-] - M. Čapoun [-] (65. M. Hruška [-] ) , M. Ludvík [-] , J. Matoušek [-] , M. Šoustal [-] , V. Čapoun [-] (46. O. Dufek [-] ) - P. Vejvoda [-]

ŽK: 21. P. Pislcajt - 42. M. Čapoun .
Hráči zápasu: O. Dufek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - DURAJ Petr, PALÁT Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

Dukovany B sice můžou hrát bez nervů, ale postupová vidina Myslibořic je silnější.