3:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2019 15:00

26.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakubov je skoro jistým sestupujícím


Branky


3. T. Tržil (p.) , 56. T. Kosmák , 72. T. Veselský - 11. V. Němec , 38. R. Valsa , 51. R. Valsa
11

Fotbalisté Jakubova nezvládli svůj poslední domácí zápas a po remíze s Rapoticemi B nejspíš opoustí III. třídu 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočili vývoj první půle

Jakubov přivítal na svém hřišti rezervní tým z Rapotic Na, který patří k nejúspěšnějším týmům jara. Jakubov se již mohl loučit s domácími fanoušky v posledním zápase třetí třídy. Na podzim skončil zápas jasnou výhrou Rapotic v poměru 5:1. Za velmi fotbalového příjemného, ale velmi teplého počasí se očekávala zajímavá podívaná. Ty diváci, kteří dorazili na zápas pozdě, přišli o rychlou branku v hostující sítí. O tu se postaral právě v 3. minutě z pokutového kopu Tomáš Tržil - 1:0. Hosté se ale z takto rychlé branky nesesypali a v 11. minutě se postaral o vyrovnání Vlastimil Němec - 1:1. Takto rychlý sled zápasu předurčoval další střelecké hody. Ale právě od té doby jakoby střelců zvlhl střelecký prach a s góly se skoro zastavila stavidla. Samozřejmě se o to zapřičinili oba gólmani. Domácí se sice snažili vstřelit do poločasu vedoucí gól , ale udeřili naopak hosté, když se ve 38. minutě trefil Radek Valsa - 1:2. Hosté si nadějné poločasové vedení již nenechali vzít a mohli odcházet do kabin velmi spokojeni. 

Domácí už jen vyrovnali

 Po změně stran čekala domácí další rána, když se opět trefil v 51. minutě Radek Valsa na 1:3. Domácí se ale nevzdali a o pět minut později snížil na 2:3 Radek Valsa. Alespoň bod, ale nikoliv záchranu zajistil v 72. minutě Tomáš Veselský - 3:3.



Ohlasy k zápasu


Družstevník Jakubov
Pospíchal Tomáš, trenér: Zápas jako na houpačce. Už se zdálo, že ani v tomto zápase nezabodujeme, ale v závěru zápasu jme se ještě vybičovali a urvali alespoň jeden bod.




Sestavy


Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - J. Dostál [-] - D. Souček [-] (58. P. Krutiš [-] ) , Z. Zika [-] , M. Chalupa [-] , T. Kosmák [-] , M. Částek [-] , T. Veselský [-] , P. Dvořák [-] , T. Tržil [-] , V. Vejmelka [-]

FC Rapotice B
Z. Řepa [-] - R. Strašák [-] , R. Valsa [-] , D. Šmarda [-] , M. Sobotka [-] (46. P. Císař [-] ) , M. Dvořáček [-] , A. Chatrný [-] , M. Dobeš [-] , M. Laš [-] , V. Němec [-] , J. Dvořáček [-]

ŽK: 77. T. Kosmák - 77. P. Císař , 79. V. Němec .
Hráči zápasu: T. Kosmák - R. Valsa .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - KOLAŘÍK Aleš, KOŠÁK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Vlastimil Němec
Tip experta: výhra hostů

Rapotice potvrdí svoji jarní formu a vyhrají na hřiště soupeře.