6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

16.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Sušice překvapila a v derby zvítězila nad Buděticemi


Branky


26. J. Dryk , 32. M. Miroš (vl.) , 44. P. Vinický , 48. V. Žežulka , 69. P. Hrubec , 90. J. Chudý
5

Tradiční derby bylo přichystáno fanouškům v Sušici, kde se utkala místní rezerva proti Buděticím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivě kvalitní hra domácích a chybující hosté

Zápas byl o první brance, kterou vstřelili domácí! Povedlo se to mladíkovi Kubovi Drykovi, který zužitkoval přihrávku Pavla Hubáčka. Do té doby hosté párkrát ohrozili branku Konečného, ten ale podržel. Na 2:0 symbolicky zvyšoval bývalý hráč Sušice Martin Miroš, který si na zadní tyči srazil míč do vlastní brány po centru Jakuba Dryka, který zahrál výborný zápas. Do poločasu přidali domácí i třetí gól a pojistku v zápase. Pavel Vinický v úniku zkušeně zakončil.

 

 

Hned na začátku druhé půle udělal stoper Budětic chybu a domácí kapitán Venca Žežulka utíkal sám na bránu. Jako správný vůdce svou šanci zužitkoval střelou k tyči. V 69. minutě došlo ke střídaní. Na hřiště se dostal Pavel Hrubec a do minuty dokázal skórovat. Podařilo se mu zkušeně zůstat při standartce na zadní tyči a uklidit míč do brány - 5:0. Na 6:0 v posledním útoku zápasu zvýšil Honza Chudý, kterému asistoval Pavel Hrubec.

 

 



Sestavy


TJ Sušice B
D. Konečný [-] - J. Dryk [-] (61. O. Soumar [-] ) , P. Hubáček [-] , J. Chudý [-] , V. Klíma [-] , A. Černý [-] (78. D. Klaus [-] ) , P. Vinický [-] , L. Blažek [-] , J. Chudý [-] (6. L. Stupka [-] ) , F. Jána [-] , V. Žežulka [-] (69. P. Hrubec [-] )

FK Budětice 2012
P. Toucha [-] - M. Kripel [-] , M. Miroš [-] (60. M. Kratochvíl [-] ) , V. Hozman [-] , J. Sekyra [-] , M. Štěch [-] , R. Melka [-] , J. Josefík [-] (16. P. Miroš [-] ) , Z. Frančík [-] (69. M. Novotný [-] ) , D. Hlavin [-] , L. Fiala [-] (46. M. Paroubek [-] )

ŽK: 41. F. Jána , 74. O. Soumar - 15. M. Novotný .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Stach Vladislav - DOLLANSKÝ Jindřich (N), TÖPFER Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: remíza

Budětice na Sušici umí. Naposledy v Sušici prohráli sice, ale doma je porazily 2x za sebou. Uvidíme v jaké sestavě nastoupí rezerva Sušice, ale tady tuším remízu a bod navíc pro domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích