7:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 17:00

21.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měcholupy zvítězily vysokým rozdílem, ovšem s mírnou pachutí


Branky


39. J. Duchek (p.) , 45. J. Duchek (p.) , 54. O. Červený , 59. D. Bálek , 75. S. Bečka , 78. V. Čížek , 83. V. Sydorenko
5

Do Měcholup dorazila rezerva Sušice značně oslabena, poněvadž ve stejný den hrál i A-tým, a tak k zápasu dorazila sestava doplněna o hráče C-týmu a dorostence. Vše koordinoval nestárnoucí Pavel Hubáček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si nevěděli s pevnou defenzivou rady, ale přišla pomoc vyšší moci

Před začátkem reportu bych chtěl říci, že jsem hráč Sušice, ale budu se snažit o objektivní hodnocení a svůj názor vyjádřím v komentáři.

Od úvodu se čekal velký tlak domácích, kteří útočí na postup do 1.B třídy, ten se ovšem nekonal. Hosté nastupili k zápasu ze zajištěné obrany a soupeře chtěli překonávat po stranách hřiště. Domácí byli lepší na míči, ale jejich akce končily vždy na hranici vápna. Útočníkům domácích se vůbec nedařilo. Své útočné předpoklady vůbec nenaplnil Stanislav Bečka. V hlavní roli prvního poločasu však nebyli hráči ani jednoho týmu, nýbrž rozhodčí pan Zdeněk Hájek. Ten svými verdikty vůbec neusnadnil zápas hostům. Souboje na půli hřiště byly většinou odpískány proti brance hostů. První velký moment zápasu - 40. minuta a domácí, kteří už jsou zoufalí z toho, že se nedokáží prosadit začínají chybovat i v komunikaci. Z pravé strany přichází centr do vápna hostů, který obránce Sušice odkopává před hráčem domácích (Karlem Veselkou) míč. Hráč domácích nepochopitelně padá a rozhočí píská penaltu, kterou by ani VAR v lize neodsouhlasilo. 

Druhý moment zápasu - o minutu později přichází kolmá přihrávka za obranu hostů, kterou nabírá domácí útočník. Toho kryje ve vápně Pavel Hubáček a nevím, jak jinak už by měl normálně stát, aby nefauloval, protože zkušený záložník neudělal vůbec nic. Jen stál. Hráč domácích jde nepochopitelně k zemi a přichází druhá penalta.

 

Ze zápasu, ve kterém se domácí hráči nedostali do ničeho najednou byla fraška a vedení 2:0 pro domácí.

,,Nastoupíme či nenastoupíme?"

Taková to otázka probíhala kabinou Sušice celou přestávku. Sbalíme si věci a pojedeme domů, nebo to dohrajeme. Nakonec se rezerva Sušice rozhodla nastoupit, ale neměla v úmyslu vůbec se tlačit dopředu, protože všechno bylo zbytečné. Měcholupy nastřílely jetě 5 branek, z toho dva si myslím byly hodně hraniční situace, které volaly po ofsajdu. V 90. minutě viděl červenou kartu (po dvou žlutých za fauly) Patrik Hubáček.



Ohlasy k zápasu



TJ Sušice B
Patrik Hubáček - hráč TJ Sušice: Troufám si tvrdit, že jsem větší frašku nezažil ani jako hráč, ani jako divák. Nebo vlastně ano, to když pan rozhodčí před několika lety pískal náš A-tým proti Horažďovicím. Můj názor je ten, že od začátku zápasu bylo jasné, jak zápas dopadne a kdyby se soupeř nedostal vůbec do vápna, věřím tomu, že pan rozhodčí něco vymyslí v 98. minutě. Bohužel je to škoda, že jeden člověk takhle otráví celý zápas týmu, který má v sestavě několik mladých hráčů, kteří by se především měli učit z fotbalu pozitiva a ne tohle. Chci pogratulovat soupeři za výhru, myslím, že by nás porazili i bez pomoci. Přeji jim hodně štěstí ve snaze o postup, o který stojí už delší dobu.



Sestavy


TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - L. Majer [-] , P. Dražka [-] , V. Čížek [-] (80. V. Sydorenko [-] ) , Z. Zadražil [-] , O. Červený [-] , K. Veselka [-] , J. Valečka [-] , S. Bečka [-] , D. Bálek [-] (67. K. Čabrada [-] ) , J. Duchek [-] (83. T. Javorský [-] )

TJ Sušice B
L. Stupka [-] - V. Němec [-] , T. Míka [-] , R. Mottl [-] (61. V. Kojzar [-] ) , F. Vítovec [-] , V. Dušek [-] , J. Podlipský [-] , P. Hubáček [-] , P. Hubáček [-] , L. Blažek [-] , V. Klíma [-]

ŽK: 20. P. Hubáček , 35. P. Hubáček , 35. F. Vítovec . ČK: 90. P. Hubáček .
Místo: Měcholupy. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - KAISER Ondřej, ŠANTORA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Hráč - TJ Sokol Hradešice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích