3:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd veze bod z Boršova


Branky


21. J. Gruber , 28. F. Pokorný , 70. J. Gruber (p.) - 7. V. Kotalík , 55. V. Kotalík , 75. M. Sládek
22

Boršov nad Vltavou má za sebou výborný podzim a v utkání byl favoritem. Kamenný Újezd je v klidném středu tabulky a na jaře mohou jeho hráči být poměrně v klidu. V hezkém derby padlo šest branek a zápas skončil remízou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyzněl lépe pro domácí

Očekával se kvalitní zápas, k tomu pěkné počasí, spousta diváků, ideální pro fotbal. Utkání začalo pořádně z ostra spousta soubojů, boj o každý metr hřiště. První branka padla po hezké akci hostí, kterou přesně zakončil Viktor Kotalík 0:1. Domácí celek, ale zabral ještě více a výsledkem bylo vyrovnání z kopačky zkušeného Jana Grubera 1:1. Krátce na to se dostal domácí celek do vedení, střelcem vedoucí branky byl Filip Pokorný 2:1. Zápas se hrál nahoru dolu a divákům se to muselo líbit. V prvním poločase už více branek nepadlo a tak šel do kabin s těsným vedením domácí Boršov.

Martin Sládek zajistil hostům bod

Druhý poločas začalo aktivně hostující mužstvo a brzo se dočkalo vyrovnání. Po přímém kopu vyrazil domácí brankář míč pouze k Viktoru Kotalíkovi a ten vyrovnal 2:2. Zápas se přeléval z jedné strany na druhou až přišla penalta, pro domácí Boršov a tu proměnil svou druhou brankou v utkání Jan Gruber 3:2. Penalta paradoxně nakopla hostující tým a ten  se hnal za vyrovnáním. A toho se také dočkal. Po lajně utekl hostující Mráz a jeho centr si našel Martin Sládek, který zajistil hostům vyrovnání. Do konce zápasu už branka nepadla a tak derby skončilo dělbou bodů. V dalším kole přivíta opět doma Boršov nad Vltavou tým Velešína. Kamenný Újezd čekají doma Netolice. 



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou
Jiří Komrska (trenér): Bylo to typické derby, plné bojovnosti, soubojů, hra se přelévala nahoru dolu. Šancí bylo k vidění na obou stranách dost, remíza je spravedlivá.

TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Sládek (hráč): Myslím si, že dělba bodu je spravedlivá a chtěl bych pochválit celý tým Boršova a nás za pěkný sobotní fotbal.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
E. Poula [-] - S. Čutka [-] , F. Pokorný [-] (83. J. Šimeček [-] ) , J. Gruber [-] , L. Soukup [-] (63. P. Procházka [-] ) , R. Řežáb [-] (84. R. Kofroň [-] ) , J. Šefčík [-] , L. Fessl [-] , J. Lísal [-] , J. Staněk [-] , F. Filištein [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd
F. Kvasnička [-] - D. Průdek [-] , V. Kotalík [-] (84. V. Šimek [-] ) , V. Mráz [-] , R. Soukup [-] , M. Sládek [-] , D. Frnka [-] , J. Rožboud [-] , J. Komberec [-] (54. J. Stegbauer [-] ) , A. Černý [-] , P. Petkov [-] (36. M. Svobodný [-] )

ŽK: 61. F. Pokorný , 77. F. Filištein , 87. J. Lísal - 17. R. Soukup , 66. V. Mráz .
Hráči zápasu: J. Šefčík - V. Kotalík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Řehoř Petr - SCHWARZ Rudolf, BUŘIČ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Jakub Varyš
Tip experta: výhra domácích

V Boršově se těžko vyhrává, domácí si s K. Újezdem v klidu poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů