1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 11:30

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdějovice vezou bod z Dolního Dvořiště


Branky


26

Dolní Dvořiště už potřebuje naplno bodovat, ale ani tentokrát to nevyšlo. Domácí tým zachraňoval bod až před koncem zápasu a tak se jeho situace o moc nezlepšila. Domácí celek, ale představil zajímavou zahraniční posilu z Rumunska. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

František Stráský poslal hosty do vedení

Za domácí tým nastoupil poprvé Adrian Mitroi, který ještě v roce 2014 hrál v Rumunsku druhou ligu za tým ACS Viitorul Municipal Craiova. Do zápasu vstoupil lépe domácí tým, který vysoce napadal a to hostům dělalo problém. V první větší šanci byl domácí tým po standardní situaci, kdy dokonce vstřelil hlavou gól, ale pro ofsajdu nemohl platit. Na druhé straně byl Stráský v dobre šanci, ale sám proti gólmanovi poslal míč vedle pravé tyče. O chvíli později využil špatně domluvy mezi golmanem a stoperem hostů Miklík, kdy vystihl přihrávku, ale ve skluzu poslal míč do tyče. Domácí měli tlak, ale žádné vyložené šance. Hostujicí tým hrál na rychlé brejky a dostával se do šancí, po dlouhém balonu do vápna se nejlépe zorientoval František Stráský, který si zpracoval balon a střelou k levé tyčce překonal domácího golmana 1:0. První poločas tak odcházel do kabin spokojenější hostujícíc tým.

Michael Tesař vystřelil domácím aspoň bod

Po přestávce domácí tým začal velmi tlačit a hosté se stáhli před své vápno. Nejdříve domácí Mitroi svou hlavičkou nechal vyniknout hostujícího brankáře. O chvíli pozdeji trefil Kubík z vápna břevno. Z dlouhého balonu za obranu mohl zvýšit vedení Miklík, když obehrál golmana a míč nasměroval do branky, ale domácí obránce se skvěle vrátil a míč stihl ještě vykopnout. Domácí tým měl hosty více a více pod tlakem až konečně dokázal vstřelit branku, kdy z boku vápna poslal domácí hráč přesný centr na malé vápno, kde ve skluzu dorážel do branky Michael Tesař 1:1. Domácí tým neprestaval tlačit a snažil se zvrátit skóre na svou stranu. Ještě jednu velkou šanci měl domácí záložník Štifter, když krásnou pumelicí orazítkoval pouze břevno. Zápas tak skončil remízou, která je pro domácí tým málo. Za týden čeká Dolní Dvořiště zápas na hřišti Dřítně. Hrdějovice přivítají doma Sedlec.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): My už jsme potřebovali nutně zápas za 3 body. Dnes to nevyšlo. Pro nás ztráta bodů,protože jsme měli vyhrát. Na druhou stranu to byl výkon od kterého se můžeme odrážet. Dnes obrana fungovala spolehlivě, až na tu hrubici z čehož jsme inkasovali. Myslím že jsme ukázali,že 1.B k nám patří a uděláme maximum, aby se tam hrála i v nové sezóně. Dnes vyzdvihnu Krenauera. Ten hrál na stoperu opravdu výborně. A ještě k tomu jsme přišli o Hoška když ho nevybíravým faulem poslal k zemi hostující obránce. Odnesl to zlomeninou nohy.

TJ Slavoj Hrdějovice
Martin Miklík (hráč): Chtěli jsme navázat na minulý zápas a hrát konstruktivně, bohužel se nám to nedařilo a často jsme míč byli nuceni nakopávat. Konec konců můžeme byt ještě rádi za bod.



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
J. Posel [-] - J. Krenauer [-] , A. Mitroi [-] , F. Sulzer [-] (46. V. Kotlár [-] ) , K. Šrefl [-] , Š. Štifter [-] , J. Kubík [-] , M. Tesař [-] , O. Kouba [-] , L. Doucha [-] (80. J. Gálác [-] ) , P. Hošek [-] (88. E. Marek [-] )

TJ Slavoj Hrdějovice
J. Novák [-] - M. Miklík [-] , J. Turek [-] , M. Ridvan [-] , J. Suchan [-] , P. Kukačka [-] , P. Nedorost [-] , F. Stráský [-] , M. Hondlík [-] (46. M. Hrdlička [-] ) , D. Mašek [-] (71. J. Beran [-] ) , J. Fajtl [-]

ŽK: 36. L. Doucha , 72. O. Kouba , 77. J. Kubík - 52. M. Ridvan , 90. M. Hrdlička .
Hráči zápasu: J. Krenauer - J. Suchan .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KABELE Tomáš - KREJNÍK Petr, JANDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Šimon Štifter
Tip experta: výhra domácích

Hrdějovice mají kvalitní tým, což ukázaly minulý týden s Planou a určitě budou chtít na tento výkon navázat. Bude to vyrovnané utkání, ale budeme se jim snažit zápas znepříjemnit a věřím tomu, že jsme schopni tento zápas vyhrát a nechat si důležité body doma. Tipuji 4:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích