Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 13:30

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště doma vyhrálo


Branky


20

Zápas o záchranu se odehrál v Dolním Dvořišti kam přijel Kamenný Újezd. První poločas patřil hostím, ale domácí tým ukázal bojovnost a zápas nakonec otočil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martin Sládek poslal hosty v úvodu do vedení

Důležitý zápas pro oba týmy začal lépe ten hostujicí. Po šesti minutách překonal domácího brankáře Martin Sládek 0:1. Domácím se moc nedařilo a naopak hostujicí tým předváděl dobrý výkon. Přesto se mu nepodařilo vstřelit druhou branku a naopak domácí Šimon Štifter vyrovnal na 1:1. Nerozhodný výsledek, ale vydržel pouhé dvě minuty. Hostujicí Radek Soukup se dostal do šance a poslal hosty znovu do vedení 1:2. Do kabin šel spokojenější hostující tým. 

Dolní Dvořiště otočilo stav zápasu

Nástup do druhého poločasu vyšel domácím skvěle. Hned po minutě hry vyrovnal Michael Tesař 2:2. Domácí tým bylv euforii a ta se po chvilce ještě navýšila. Tadeáš Zeman poslal domácí do vedení a za důležitým bodovým ziskem 3:2. A domácí tým měl další veliké šance, ale brankáře Augustu už překonat nedokázal. Nakonec to mohlo domácí mrzet, ale zachránil je obránce Krenauer. Ten v posledních vteřinách vykopl z brankové čáry míč plachtící do branky a zachránil domácím důležité body v boji o záchranu. V příštím kole jede Dolní Dvořiště do Boršova nad Vltavou. Kamenný Újezd čeká doma Sedlec. 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): My jsme šli do zápasu s tím,ze ho musíme zvládnout . Prohra by nejspíš znamenala konec. První poločas nebyl tak kvalitní a bohužel jsme šli do kabin o gól pozadu. Nám se povedl nástup druhy půle když jsme dokázali během par minut otočit . Pak už nás bylo plné hřiště . A pro hosty je výsledek ještě hodně milosrdný ,když je od debaklu zachránil gólman . Srdce se mi ale zastavilo na konci zápasu když Kreny vykopl míč kterej plachtil do prázdné brány . Kluky musíme pochválit, takhle se dře o záchranu . Krenauera nemá cenu chválit . Ten stabilně podává výborné výkony . Zeman když nezaspí a bude takhle dal hrát. Budu jedině rád .




Sestavy


FK Dolní Dvořiště
J. Posel [-] - V. Kotlár [-] (35. T. Zeman [-] ) , A. Mitroi [-] (87. P. Pecha [-] ) , L. Plosz [-] (73. L. Doucha [-] ) , Š. Štifter [-] , J. Kubík [-] , M. Tesař [-] (89. J. Posel [-] ) , O. Kouba [-] , K. Šrefl [-] , J. Krenauer [-] , J. Macanovič [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd
D. Augusta [-] - P. Petkov [-] , J. Vlček [-] , F. Filip [-] , D. Průdek [-] , V. Kotalík [-] , R. Soukup [-] (59. M. Valenta [-] ) , M. Sládek [-] , D. Frnka [-] , J. Rožboud [-] , J. Komberec [-]

ŽK: 20. J. Kubík , 20. J. Krenauer , 58. T. Zeman - 26. R. Soukup , 50. J. Vlček , 58. M. Sládek , 72. F. Filip .
Hráči zápasu: T. Zeman , J. Krenauer .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vejčík Vít - AMBROŽOVÁ Hana, KOMZÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Jakub Toth
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že Dvořišti po minulém týdnu zbyly už jen drobné a Kameňák odveze všechny tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích