Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 11:00

29.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Uhelné sklady nastoupily k tomuto utkání pouze v deseti hračích, přestože v zápisu figurovalo jedenáct jmen. Majerčin ale naposlední chvíli nedorazil a tak hráli domácí po celý zápas v oslabení. Toho Tempo využilo a především díky hattricku Josefa Hurky si připsalo důležité tři body po vítězství 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tempu vyšel úvod zápasu skvěle. Už ve 3. minutě se po centru střelou bez přípravy prosadil Hurka. Uplynuly pouze dvě minuty a stejný hráč se gólově prosadil znovu. Tentokrát po akci zleva střílel na vzdálenější tyč. V 17. minutě mohli domácí snižít, Štěpána Hrazdíru však vychatal Kuchař. Za pět minut střilel z dobré pozice hodně nepřesně Hurka, hattrick tak zatím nezavršil. Poté o sobě dal dvakrát vědět domácí kanonýr Zmeškal. Nejdříve jen těsně minul branku z trestného kopu, chvíli na to vyrazil jeho povedenou střelu z dálky brankář Kuchař. 

 

Po hodině hry vedli hosté už o tři branky. Klouček se zbavil obránce a s přehledem překonal brankáře. Chvíli na to domácí snížili rozdíl ve skóre, když se po samostatném úniku prosadil přesnou střelou Zilvar. v 72. minutě však přidal svůj třetí gól po střele z dálky Josef Hurka a Tempo vedlo už 4:1. Deset minut před koncem ještě snížil domácí kanonýr Zmeškal, který se prosadil hlavou do prázdné brány. To bylo v tomto utkání vše. 



Sestavy


SK Uhelné sklady Praha
A. Borský [-] - T. Koubek [-] , Š. Hrazdíra [-] , Š. hrazdíra [-] - J. Pivoňka [-] , J. Petrla [-] , B. Straka [-] , M. Stolfa [-] - J. Majerčin [-] , Z. Zmeškal [-] , L. Zilvar [-]

FC Tempo Praha
J. Kuchař [-] - P. Baroch [-] , M. Vrzal [-] , M. Netušil [-] , P. Prucek [-] - D. Perl [-] , J. Žalud [-] (86. J. Hendrich [-] ) , L. Tománek [-] (46. P. Dedek [-] ) , J. Klouček [-] (90. J. Gronych [-] ) , D. Kadlec [-] - J. Hurka [-] (81. J. Varecha [-] )

ŽK: 73. Z. Zmeškal - 6. P. Prucek , 67. J. Kuchař .
Hráči zápasu: J. Hurka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.