Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

25.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volarská neporazitelnost skončila u Blanice v Husinci


Branky


11

Report a ohlas zaslal Ladislav Beran. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí si byli vědomi síly hostí a začali se zabezpečené obrany. Hosté hráli podobně a se snahou na brejky. Téměř půlhodiny to bylo o dobývání branek obou gólmanů. Domácí měli víc ze hry, byli víc na míči, ale volarští dobře bránili a rychle dokázali k domácím přistupovat.

 

Po půlhodině se ve 27. minutě prosadil Dan Kučera a volarští vedli. Než se stačili domácí nadechnout, tak stejný hráč po dvou minutách posílá hosty do dvoubrankového vedení. Volarské góly nastartovali paradoxně domácí a ti do poločasu předvedli nevídaný obrat. Ve 30. minutě hosté zapomněli volarští obránci za sebou M. Wágnera a husinečtí našli cestu do branky. I zde po dvou minutách přichází gól a dali jej opět domácí J.Maryškou. Tato branka domácí nastartovala, a když ve 34. minutě zatahují hosté za záchranou brzdu v pokutovém území faulem je s toho pokutový kop, který proměnil M.Wágner a svým druhým zásahem v zápase v podstatě rozhoduje, neb to byl gól vítězný. 

Domácí si vedení pohlídali

Druhé dějství bylo již sólem pro domácí borce. V 54. minutě M.Wágner zvyšuje a kompletuje hatrik o vítězi již není pochyb. Po této brance husinečtí zvolnili, ale volarští se již  k ničemu nedostali. Tatran byl pod dekou, ze které se již nedostal. V 60. minutě J.Maryška dává půltucet a když ten samý hráč v 72. minutě uzavírá skóre zápasu je to i pro něj hatrik. Husinečtí byli lepší a hostům dali velkou lekci z jednoduchosti a hlavně dravosti v cestě za body.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Volary
Ondra Nechutný (hráč): Dnes jsme hráli jen půl hodiny a to je málo. Husinečtí nám ukázali jak hrát na plno. Po třetí brance jsme úplně odešli a již se nevzpamatovali. Škoda, že jsme si solidní jaro takhle pokazili. No nyní na výsledek z Husince zapomene a v dalším kole doma to musíme napravit.



Sestavy


TJ Slavoj Husinec
M. Svoboda [-] - P. Ťápal [-] , I. Štangret [-] , L. Novotný [-] , S. Kolář [-] , K. Penzenstadler [-] , R. Kneifl [-] , J. Maryška [-] , S. Toušek [-] , M. Zelený [-] , M. Wágner [-]

TJ Tatran Volary
J. Jarkovský [-] - O. Nechutný [-] , D. Kučera [-] , M. Sedlák [-] , P. Vairich [-] , L. Hybner [-] , V. Svěchota [-] , M. Sedlák [-] , T. Kočárek [-] , M. Trost [-] , M. Podracký [-]

ŽK: 36. V. Svěchota .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HÁŠA Richard - MAJER Pavel (N), DOČEKAL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích