2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úspěšnější na penalty byli hráči z Mochtína a berou tak dva body


Branky


17

Zajímavý souboj dvou týmů z popředí tabulky. Hráči z Meclova diktovali tempo hry, jelikož míč byl převážně v jejich držení. Naopak Mochtín hrozil nebezpečnými brejky. Nakonec zápas musely rozhodnout penalty, kde byli domácí šťastnější. Další branku si připsal Němec, který je se 20 zásahy na druhém místě v tabulce střelců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mochtín hrozil z rychlých protiútoků a jednu proměnil Plánička

Meclov přijel do Mochtína jednoznačně protrhnout smůlu s posledních zápasů, kdy vždy většinou musely o vítězi rozhodnout penalty. Mochtín již několik zápasů hraje bez dlouhodobě zraněných opor Čeledy a Dolejše, k nim se připojil další zraněný Velek. V prvním poločase si hosté víceužívali míče na svých kopačkách, naopak domácí se více dostávali k zakončení. Kombinační hra většinou končila před hranicí pokutového území, kde se jim nedařilo vymyslet, jak na soupeřovo obranu. Hráči z Mochtína si vytvořil několik slibných šancí. Ve 22. min. se dostal do průniku velmi aktivní Plánička, ale neproměňuje. Další šance přišla ve 36. min., kterou se podařilo proměnit v branku. Nedorozumění v Meclovské obraně a špatná přihrávka nabídla Pláničkovi solidní možnost a ten se nemýlil 1:0. Hosté měli možnost na vyrovnání ve 43. min., ale střela ze 16-ti metrů šla těsně mimo. 

 

Střelec Němec svou další brankou v soutěži srovnal

Po poločasové přestávce vlétli do hry lépe hosté. Hned z úvodu poločasu, konkrétně ve 48. min. se jim podařilo vyrovnat. Pěkný centr letěl ze strany přímo do pokutového území, kde se nejlépe zorientoval Němec a srovnává na 1:1. Tlak Meclova neustále roste. Většinu poločasu se děj odehrával před Mochtínskou brankou. Ale branku se podařit nepodařilo. Přes velký počet příležitostí, se ani jeden z hráčů o změnu skóre nedokázali postarat. Domácí více hrozili po rychlých brejcích, ale ani jeden neskončil v brance. Konečné skóre je tak 1:1.

Dramatický průběh zvládli lépe domácí

O vítězi tedy musely rozhodnout penalty. Přes dramatický průběh byli na konci rozstřelu úspěšnější Domácí a berou tak další bod do tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ ZD Meclov
Milan Obržálek (Trenér): Remízoví králové z Meclova opět "nezklamali" a ze hřiště slabšího soupeře odvezli pouze bod.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - Z. Smolík [-] , P. Staněk [-] , Z. Plánička [-] , J. Šafránek [-] , D. Gajdušek [-] , M. Kapusta [-] (71. S. Strejc [-] ) , V. Pretzelmayer [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , Z. Novák [-] (78. J. Cihlář [-] )

TJ ZD Meclov
M. Regenda [-] - J. Klíma [-] (63. J. Pačesný [-] ) , O. Jireček [-] , V. Kafka [-] , R. Kopperberg [-] , J. Tolar [-] , T. Ratner [-] , M. Kubica [-] (81. T. Topinka [-] ) , F. Němec [-] , M. Nidl [-] , M. Kubík [-]

ŽK: 31. J. Žiak , 57. M. Kapusta - 50. M. Kubík , 84. M. Nidl .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - SLADKÝ Stanislav, KAŠPAR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích