4:1
(4:0)
80. M. Gabriel (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 10:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postřekov rozhodl zápas proti Krchlebům už v prvním poločase


Branky


6. A. Polák , 12. A. Polák , 25. J. Závodný , 26. Z. Peroutka - 80. M. Gabriel (p.)
16

Fotbalisté Postřekova vstoupili do jara výhrou 4:1 nad nováčkem z Krchlebů. Domácí odehráli výborný první poločas a po půlhodině hry vedli 4:0. Poté se už jejich brankostroj zastavil a deset minut před koncem se naopak dočkali čestného zásahu hosté, kteří skórovali z penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Postřekov vedl ve 26. minutě 4:0

Postřekov přivítal v jarní premiéře nováčka z Krchlebů. Domácí na soupeře od začátku vlétli od podlahy a už v 6. minutě je poslal do vedení Adam Polák. Stejný hráč pak o šest minut později navíc přidal i druhý zásah. Postřekovští si pak se soupeřem dělali, co chtěli a nepouštěli ho z vlastní poloviny. Další góly tak na sebe nenechaly dlouho čekat. Ve 25. minutě zamířil do černého Jiří Závodný, a když se téměř po rozehrávce prosadil i osmnáctiletý nováček v postřekovském dresu, Zdeněk Peroutka, vypadalo to už na pořádný hostující debakl. Trenér Strousek však sáhl po půlhodině hry ke střídání gólmanů a Jan Straka dokázal nápor Postřekova udržet pod kontrolou. Domácí totiž měli další šance, Cibotaru z malého vápna přestřelil, činil se také mladý Peroutka, ovšem na Straku si už nikdo nepřišel.

Domácí už další gól nedali, Krchleby z penalty korigovaly

Po změně stran domácí přeci jen trochu polevili. Stále byli aktivnější, ale neměli už tolik gólových příležitostí. V posledních dvaceti minutách se dostaly více do hry i Krchleby. V 80. minutě fauloval ve vápně domácí Vavřík. Nařízena tak byla penalta a Vavřík navíc obdržel za svůj zákrok žlutou kartu. Další navíc vzápětí uviděl za nesportovní chování a zbytek utkání tak musel strávit v kabinách. Pokutový kop Marek Gabriel proměnil a alespoň tak zmírnil hostující porážku. Postřekov porazil Krchleby 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt (trenér): Po dlouhé zimní přípravě jsme do jara vstupovali s tím, že začátek soutěže potřebujeme chytit. Příprava byla hodně kvalitní a hráči byli dobře připraveni. Vstup do zápasu se nám velice dobře povedl. Vzpomněli jsme si na podzimní utkání u nich, kde jsme měli problémy s menším hřištěm. Věřili jsme, že na větším hřišti budou mít naopak problémy oni, což se i potvrdilo. Od začátku vůbec nevěděli, co na nás hrát. Byl to pasivní soupeř, ani jsme nečekali, že to bude až takové. V 6. minutě se nám podařilo dát první gól, což u nás na podzim nebývalo pravidlem. Celý první poločas byl z naší strany výborný, co se týče přechodu do útoku. I krajní obránci hodně podporovali ofenzivu. Prvních 30 minut, do stavu 4:0, jsme si dělali se soupeřem, co jsme chtěli. Po čtvrtém gólu vystřídali brankáře. Kdyby tam byl ten nový od začátku, tak jsme možná měli větší problémy. Byl to mladý a šikovný kluk. O přestávce jsem hráče upozorňoval, aby neusnuli na vavřínech. Bohužel, to nasazení už nebylo takové, jako v první půli. Už to bylo takové pasivnější. Byly tam náběhy a centry, ale už jsme se tolik nedostávali do zakončení. To jsem hráčům po utkání také vytýkal. Po šedesáté minutě jsme začali sestavu prostřídávat a to se na hře také projevilo. Deset minut před koncem jsme dostali gól z penalty a náš hráč byl navíc vyloučen za nesportovní chování, což jsme si po zápase v kabině vyříkali.




Sestavy


TJ Sokol Postřekov
K. Škopek [-] - A. Polák [-] , Z. Peroutka [-] (77. D. Karlík [-] ) , F. Kreuz [-] (75. M. Votava [-] ) , V. Cibotaru [-] , M. Blacký [-] , J. Závodný [-] , L. Ledvina [-] , J. Němec [-] , D. Vavřík [-] , V. Královec [-] (67. V. Královec II [-] )

SK Krchleby 1921
T. Kasl [-] (31. J. Straka [-] ) - K. Bláha [-] , T. Krejčí [-] (46. M. Doležal [-] ) , F. Roth [-] , V. Všechovský [-] , P. Bláha [-] , L. Sekereš [-] , M. Gabriel [-] , M. Kolář [-] , M. Doležal [-] (77. P. Selnar [-] ) , F. Geiger [-] (85. F. Gabriel [-] )

ŽK: 55. V. Královec , 80. D. Vavřík - 10. M. Kolář , 20. M. Gabriel . ČK: 80. D. Vavřík .
Hráči zápasu: A. Polák - J. Straka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NESVADBA Karel - ORLÍK Vladimír, KRAUZ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Sokol Mrákov | Plzeňský | Domažlice

Tip experta: výhra domácích

Postřekov měl před sezónou určitě větší ambice, naopak Krchleby nedávají nikomu nic zadarmo a rvou se o každý bod. Postřekov ví, že tenhle zápas zvládnout musí, ale lehké to mít nebude. Tipuju 3:2.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích