2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

16.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Boršice poprvé letos bodovaly a odnesly to Morkovice


Branky


8

Na boršický stadion si našlo v nedělním odpoledni na tři stovky fanoušků a posílený domácí celek se jim odměnil první body v letošní sezoně. Domácí celek se ujal velmi brzy vedení a to udržel až do poločasu. Hosté srovnali po příchodu ze šaten. Poslední slovo však měl domácí Večeřa, který vystřelil Boršicím tři body, které je mohou patřičně nastartovat v cestě za záchranou v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do vedení

 „Utkání jsme nezvládli herně a svým výkonem jsme si nezasloužili body. V úvodních minutách prvního poločasu jsme měli příležitosti ke vstřelení branky, které bohužel Oplt ani Hradil nevyužili. Soupeř ve 14. minutě udeřil, brejková situace z pravé strany, soupeř obešel dva naše hráče v pokutovém území a umístěnou střelou k tyči otevřel skóre. Do poločasu jsme nepředváděli hru, kterou by jsme soupeře zatlačili. Ztráceli jsme získané míče nepřesnou rozehrávkou, herní situace řešili ve finální fázi ukvapeně a vše bylo bez pohybu a bojovnosti. Domácí tak odcházeli do kabin s jednobrankovým náskokem, nám se nedařilo v zakončení", hodnotí první dějství fotbaloví činovníci z Morkovic.

 

 

Domácí těsnou výhru uhájili až do konce

Ve druhém dějství se čekal nápor morkovických fotbalistů, kteří v prvním poločasu neproměnili pár dobrých branových příležitostí a domácí je trestali rychlou brankou z brejkové akce. "Ve druhém poločase asi ve 48. minutě se nám podařilo vyrovnat Vasilijevem a to bylo z naší strany vše. Po naší hrubé chybě kdy obránce nahrál soupeři a ten zvýšil na 2:1. Nedostali jsme se do zápasu.Soupeř měl ještě šanci zvýšit z pokutového kopu po naší ruce,ale nevyužil ji. Jsem zklamán z výkonu některých hráčů. Věděli jsme, že to budou jiné Boršice než minule. Domácí hráli bojovně a srdcem a proto byli odměněni vítězstvím. V naší hře nebyli základní fotbalové věci, bojovnost a vítězná mentalita hráčů,“ viděli druhou půli funkcionáři Morkovic.



Ohlasy k zápasu


SK Boršice
web Boršic: První tři letošní body mají pro nás velkou cenu a snad je potvrdíme i dalších utkání.

FC Morkovice
web Morkovic: Utkání v Boršicích jsme vůbec nezvládli a odjíždíme s prázdnou.



Sestavy


SK Boršice
R. Janečka [-] - T. Ohnutek [-] , P. Filipský [-] (79. L. Krsička [-] ) , M. Cigoš [-] , L. Malý [-] , F. Konečný [-] , M. Bělaška [-] , O. Večeřa [-] , M. Bartošík [-] , J. Růžička [-] (85. L. Býček [-] ) , M. Březina [-]

FC Morkovice
D. Jarka [-] - D. Hradil [-] , J. Smažinka [-] , L. Michálek [-] , O. Petráš [-] - D. Judas [-] (32. A. Popovič [-] ) , J. Kapounek [-] - E. Vasiljev [-] , D. Knap [-] , M. Oplt [-] , R. Zápařka [-]

ŽK: 64. M. Cigoš , 90. R. Janečka - 26. J. Kapounek , 56. M. Oplt , 65. J. Smažinka , 72. L. Michálek .
Hráči zápasu: R. Janečka , M. Cigoš - E. Vasiljev .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: ZPĚVÁK Petr - SCHNÜRMACHER Filip, KOTAČKA Rostislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: František Koutný
Tip experta: výhra hostů

Morkovice měly volno a do Boršic si přijedou pro výhru