1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

16.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovický Baťov v nedělním odpoledni loupil v Nevšové


Branky


8

Na Slavičínsko zavítali fotbalisté otrokovického Baťova a v Nevšové je čekal domácí nováček soutěže. Ten si v minulém kole přivezl výhru na penalty ze Štítné nad Vláří, zatímco Baťov udolal Hluk také až v penaltové loterii. Hosté začali v Nevšové lépe a po půli vedli o dvě branky. Ve druhém poločasu přidali třetí a bylo rozhodnuto. Domácí dali výsledku kosmetickou úpravu až v posledních minutách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit dvě branky

"První domácí utkání jarní části se nám nepodařilo podle představ. Soupeř byl důrazný,rychlý a četl hru. Vytvořil si tlak a z toho pramenily naše chyby. Po jedné z nich se hosté ujali vedení samostatným průnikem na bránu. I nadále se nám nedařilo tvořit hru a do šancí jsme se dostávali minimálně. Druhá branka přišla opět po chybě a hosté skórovali z ofsajdové pozice (viz video) podruhé. Druhá půle nezačala naším tlakem, byl to soupeř, který měl hru pod kontrolou a přidal další branku hned v úvodu druhé půle. Bohužel jsme nebyli schopni zápas zdramatizovat a korigovali jsme až v závěru zápasu po brance Petera Minárika", hodnotí duel funkcionáři Nevšové.

Hosté přidali další branku a vezou zaslouženou výhru

"Poslední březnový den byl pro naše muže úspěšný, po brankách Michala Vitáska a Martina Zapletala v první půli přidal ve druhém poločase přesný zásah také navrátilec do sestavy Alda Skyba a jelikož Nevšová dokázala v závěru pouze korigovat, přivážejí naši chlapi důležité a cenné tři body", radují se z výhry činovníci otrokovického Baťova na svém facebooku. "Utkání se nám nepovedlo, soupeř byl rychlejší na míči a naše chyby potrestal góly. V první půli jsme si vytvořili minimum šancí a srovnat zápas nebylo v našich silách. Druhá půle nám vyšla lépe, ale přesto Baťov navýšil svoje vedení. Nám se podařilo skórovat až v samotném závěru utkání", vrací se k zápasu nevšovští fotbaloví činovníci.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Utkání se nám příliš nepodařilo, soupeř byl rychlejší a dokázal trestat naše chyby. Snížení přišlo pozdě a tak tři body putují do Otrokovic.

SK BAŤOV 1930
web Baťova: Perně vybojované tři body z nevšovské půdy mají svoji cenu...



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
P. Vaculík [-] - M. Toman [-] , R. Vašička [-] (41. P. Minárik [-] ) , R. Kvěťák [-] (55. T. Juriga [-] ) , P. Stratený [-] , M. Mujkoš [-] , V. Tomšů [-] , S. Beňo [-] , R. Michálek [-] , M. Kuric [-] , P. Karmazín [-] (85. T. Mikš [-] )

SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - P. Bršlica [-] , J. Sotolář [-] , Z. Ondráš [-] , O. Žáček [-] , R. Večeřa [-] (85. J. Rusek [-] ) , J. Kašík [-] , M. Zapletal [-] , A. Skyba [-] , J. Dvořáček [-] , M. Vitásek [-] (77. A. Bršlica [-] )

ŽK: 11. R. Vašička , 46. V. Tomšů - 16. R. Večeřa , 31. J. Sotolář .
Hráči zápasu: R. Michálek - M. Zapletal , A. Skyba .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: NOVÁK Radek - ZICHÁČEK Martin, VLK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Petr Koseček

Expert: František Koutný
Tip experta: výhra domácích

Nevšová doma nerozdává a Baťov porazí