2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 15:30

17.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevšová vydolovala ve Velkých Karlovicích jeden bodík


Branky


7

Fotbalisté Nevšové se přdstavili na půdě Velkých Karlovic, které v domácím prostředí body jen tak nerozdávají. Karlovjané se ujali vedení již po šesti minutách, ale hosté dokázali srovnat po hodině hry. To se střelecky probudil nevšovský kanonýr Václav Tomšů. Do konce zápasu už branka nepadla, v penaltové loterii vyhráli domácí hubeným výsledkem 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do vedení

"Úvod utkání patřil domácím, kteří dokázali z rohového kopu skórovat už v 5 minutě. Poté měli ještě několik momentů v našem pokutovém území, ale bez výrazného ohrožení naší brány. Postupně jsme se dostali do hry a soupeře zatlačili, ale skórovat se nám v první půli nepodařilo. Začátek druhé půl...e byl v naší režii, byli jsme lepším týmem a snažili se skóre srovnat. To se nám podařilo už v 58. minutě, kdy se po rohovém kopu trefil Vašek Tomšů. Domácí se dostali pod tlak a byli jsme lepším týmem. Mohli jsem přidat i další branky, ale domácí měli štěstí, kdy šance Honzy Fuksy, Romana Vašičky i Vaška Tomšů volali po brance", hodnotí duel fotbaloví funkcionáři z Nevšové.

Hosté dokázali utkání ještě zremizovat

"Zápas jsme nezačali dobře, ale postupem času jsme byli lepším týmem. Zejména v druhém poločase jsme dominovali a mohli u těžkého soupeře i zvítězit. I tak nám zápas vyšel, od tohoto výkonu se můžeme odrazit a všichni hráči zaslouží pochvalu za zodpovědný přístup i výkon. Zápas tak skončil remízou, kdy jsme předvedli výborný, bojovný výkon kdy zejména agilní Honza Fuksa dělal domácím problémy. V penaltovém rozstřelu jsme však propadli, kdy jsme proměnili pouze jeden pokutový kop a hosté dva. I tak vezeme od těžkého soupeře jeden bodík a hráči zaslouží za nasazení a bojovný výkon pochvalu", hodnotí duel ve Velkých Karlovicích fotbaloví činovníci z Nevšové.

 

Na penalty vyhráli domácí

Na penalty vyhráli domácí 2:1



Ohlasy k zápasu


FC Velké Karlovice+Karolinka
Jaroslav Valián, vedoucí:

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Podali jsme velmi dobrý výkon a mohli jsme u kvalitního protivníka dokonce zvítězit...



Sestavy


FC Velké Karlovice+Karolinka
T. Bil [-] - J. Mikula [-] , T. Ondřejka [-] , J. Podešva [-] (77. P. Maliňák [-] ) - L. Němec [-] , V. Vašut [-] , J. Langer [-] (66. M. Melichařík [-] ) - O. Gajdoš [-] (60. R. Zeť [-] ) , P. Škrobák [-] , J. Pavelka [-] - J. Kučera [-]

TJ Sokol Nevšová
P. Vaculík [-] - J. Fuksa [-] , P. Minárik [-] , M. Toman [-] , R. Vašička [-] , R. Kvěťák [-] (85. M. Kuric [-] ) , P. Stratený [-] , M. Mujkoš [-] , V. Tomšů [-] , S. Beňo [-] , R. Michálek [-]

ŽK: 17. J. Langer , 75. P. Škrobák - 46. M. Toman .
Hráči zápasu: J. Mikula , J. Kučera - V. Tomšů , J. Fuksa .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZICHÁČEK Martin - ŠEVČÍK Igor, BARTOŇ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Roman Holý
Tip experta: výhra domácích

Velké Karlovice doma neztrácí a Nevšovou porazí

Tip: výhra domácích