1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 16:30

22.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V místním derby podlehla Štítná nad Vláří nedalekému Brumovu


Branky


6

Místní derby bylo na programu v nedělním odpoledni ve Štítné nad Vláří, kde domácí přivítali odvěkého rivala z Brumova. Hosté v minulém kole nestačili na lídra tabulky ze Skaštic, domácí naopak padli v Morkovicích. Brumov se ve Štítné ujal vedení po půlhodině hry. Ve druhém dějství přidali Brumovjané druhou trefu. V závěru domácí snížili, ale vyrovnat se jim už nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit jednu branku

Komentář k utkání asistenta trenéra Z. Žáčka: V zápase ve Štítné jsme nastoupili bez šesti hráčů základní sestavy a tak dostali příležitost hráči z dorostu. I přes kombinovanou sestavu jsme byli v prvním poločase aktivnější a hrálo se převážně na polovině domácích. Postupně se do slibných příležitostí dostávali D. Kocourek, M. Novák, ale až v 30. minutě dal centr z pravé strany M. Kubiš a z malého vápna otevřel skóre zápasu J. Bůbela. Domácí hráči se spoléhali především na dlouhé nakopávané míče za naší obranu, ale s těmi si naši hráči s přehledem poradili.

Hosté dokázali jednobrankový náskok uhájit

"Druhý poločas začali lépe domácí, byli aktivnější, do gólových příležitostí se ale nedostávali. Naopak my jsme se z rychlých protiútoků ocitli sami před brankářem Krupíkem, ale Kocourek, Novák a ani Křivánek tyto příležitosti neproměnili ke vstřelení gólu. Až v 69. minutě zahrával standartní situaci D. Kocourek, kdy krásnou střelou z dvaceti metrů překonal domácího brankáře a zvýšil na 2:0. V 85. minutě domácí po rohovém kopu už jen upravili skóre zápasu Vaculíkem na konečných 1:2.", hodnotí druhou půli fotbaloví činovníci Z Brumova.

 

Jan Hnaníček, sekretář Štítné n. V/l: „V prvním poločase se hra odehrávala mezi šestnáctkami. Z toho vybočila pouze jedna akce, kdy po půlhodině a chybě v domácí obraně otevřeli skóre hosté. Druhý poločas začali lépe Brumovští, kteří byli více na míči. Podařilo se jim navýšit skóre po standardní situaci. Domácí zapli až deset minut před koncem. Podařilo se jim v závěru i snížit. Ale bohužel pro ně to již bylo pozdě a hosté si nakonec odvezli tři body.“



Ohlasy k zápasu


TJ Štítná nad Vláří
Luboš Hnilo, as. trenéra: Derby z Brumovem jsme vůbec nezvládli, jak po herní, tak ani po taktické stránce. V utkání nám chybělo zakončení a hlavně důraz, který měli hosté větší a proto zaslouženě vyhráli.

FC Brumov
web Brumova: I podruhé se nám podařilo v derby se Štítnou zvítězit...



Sestavy


TJ Štítná nad Vláří
P. Krupík [-] - J. Liška [-] , T. Liška [-] , V. Chovančík [-] (71. P. Malaník [-] ) , T. Chovančík [-] , T. Vaculík [-] , M. Králík [-] (29. J. Spáčil [-] ) , J. Hrnčiřík [-] (86. O. Zvoníček [-] ) , M. Maniš [-] , M. Hnaníček [-] , Š. Hrnčiřík [-]

FC Brumov
T. Pjajko [-] - T. Kolouch [-] , M. Chovanec [-] - D. Juřica [-] , M. Novák [-] (90. K. Holec [-] ) - L. Křivánek [-] - J. Kolínek [-] (76. J. Fojtík [-] ) , J. Búbela [-] (86. O. Novák [-] ) , M. Kubiš [-] , D. Kocourek [-] , M. Beno [-]

ŽK: 35. Š. Hrnčiřík , 85. M. Králík - 50. M. Chovanec , 58. M. Novák .
Hráči zápasu: T. Vaculík - J. Búbela , D. Kocourek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Vlk Ondřej - AMBROZ Zdeněk, DOROTÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Zdeněk Jirsák
Tip experta: remíza

Derby skončí ve Štítné nad Vláří nerozhodně

Tip: výhra hostů

Tip: remíza