2:3p.
(0:1)
44. J. Zakopal (p.)
85. T. Haloda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

23.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Provodov vydřel výhru s Hlukem až v penaltové loterii


Branky


63. M. Kukla , 79. M. Galuška - 44. J. Zakopal (p.) , 85. T. Haloda
8

V Ostrožské Lhotě se představili v sobotním odpoledni fotbalisté z Provodova a neměli to proti domácímu Hluku vůbec jednoduché. V první půli šli hosté do vedení, kdy pokutový kop proměnil zkušený Zakopal. Domácí celek ale ve druhé půli dokázal utkání otočit, ale hosté dokázali pět minut před koncem Halodou vyrovnat. V penaltách se více dařilo hostím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit jednu branku

Z webu TJ Spartak Hluk: Tentokráte v sobotu 18.5. se hrálo v Ostrožské Lhotě mistrovské utkání Spartaku Hluk. Soupeřem byl třetí celek KP Provodov. Mužstvo se zkušenostmi hráčů z I. ligy bylo favoritem. Naši hráči však dobře bojovali a hráli s tímto mužstvem více než vyrovnaný zápas. I. poločas byl vyrovnaný, nějaké šance měli hosté, ale také domácí. Největší však byla ve 36. minutě, kdy šel Kukla sám na brankáře Petra, ale střela mu nesedla a překopl soupeřovu branku. Hodně vzruchu nadělala 44. minuta, kdy po souboji našeho hráče s hráčem Provodova zapískal sudí Ambroz pokutový kop, a to na pokyn rozhodčího Ševčíka na lajně. Všichni se shodli v tom, že tento pokutový kop byl velmi sporný a problematický. Zakopal nezaváhal a bylo to 0:1. O tom, že ten pokutový kop byl sporný, svědčí i zápis rozhodčího, který to okomentoval jako" nedbalé podražení z boku."

Hosté dokázali utkání ještě zremizovat

"Do druhého poločasu nastoupili naši hráči s vědomím, že je potřeba něco s výsledkem udělat, a to se jim podařilo. V 69. minutě se po centru Miry Machaly trefil Kukla. 1:1. V 79. minutě zase po centru Athanga se trefil Galuška. 2:1 V 85. minutě pak Haloda vystřelil z levé strany a jeho kop skončil v šibenici domácího mužstva. Velké štěstí na straně hostů, velká smůla pro domácí. Dneska si domácí zasloužili vyhrát. Byl to jejich nejlepší jarní výkon. Pokutové kopy jako obvykle domácí prohrávají. Bylo to i tentokrát. Na domácí půdě po třetí, celkově 4x. Alespoň dva rozhodčí byli na domácí přísnější v posuzování zákroků. Nespokojeni s výkonem rozhodčích byli i diváci, nejen z Hluku, ale i z Ostrožské Lhoty", viděli druhý poločas fotbaloví činovnící z Hluku.

Na penalty vyhráli hosté

Na penalty vyhráli hosté 5:4



Ohlasy k zápasu


Spartak Hluk
web Hluku: Prohráli jsme opět na penalty, hráči však dobře bojovali a hráli s tímto mužstvem více než vyrovnaný zápas.

FC RAK Provodov
Josef Rak, trenér:



Sestavy


Spartak Hluk
Z. Šicha [-] - A. Machala [-] , Z. Horák [-] - R. Zálešák [-] , E. Horníček [-] , M. Galuška [-] - D. Hančík [-] , M. Machala [-] - M. Kukla [-] , T. Nguntual [-] , M. Zalubil [-]

FC RAK Provodov
R. Petr [-] - T. Ulman [-] (13. T. Haloda [-] ) , M. Huťka [-] , M. Elšík [-] , J. Zakopal [-] , M. Velev [-] , V. Chalupa [-] , J. Gargulák [-] , A. Urbánek [-] , M. Laciga [-] , R. Kamenčák [-] (78. T. Hnilo [-] )

ŽK: 34. M. Galuška - 38. M. Elšík , 52. M. Huťka .
Hráči zápasu: M. Galuška - J. Zakopal .
Počet diváků: 137. Rozhodčí: AMBROZ Zdeněk - ŠEVČÍK Igor, BARTOŇ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: František Maršálek
Tip experta: výhra hostů

Provodov si přijede pro tři body

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů