3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

26.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevšová odjela s Holešova s nepořízenou


Branky


30. S. Uličný , 48. S. Uličný (p.) , 90. M. Olša
5

Nevšová po výhře v poháru KFS bojuje s úzkým kádrem a navíc v předchozím duelu jí byl vyloučen obránce Toman. Domácí celek chtěl před vlastními fanoušky odčinit porážku z Hluku a povedlo se mu to dokonale. První poločas vyhráli domácí o jednu branku. V úvodu druhé půle přidal Uličný svoji druhou branku. V závěru pečetil Olša výhru domácího týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel v první půli do vedení

Milan Roubalík, předseda Holešova: „Zápas se nám povedl jak herně, tak hlavně výsledkově. Zvlášť obrana pracovala opravdu výborně. Hosty jsme nepustili dá se říct k ničemu, pouze v závěru zahrozili ze standardních situací. Poslední domácí zápas jara jsme tedy zvládli jak jsme chtěli. Divákům bych chtěl poděkovat za přízeň a podporu.“
Ivana Urbanová, předsedkyně Nevšové: „Zápas nám nevyšel, soupeř nás přehrál ve všech směrech. Až v závěru druhé půle jsme dokázali ohrozit branku soupeře, ale to bohužel na zvrat nestačilo.“ Tři body tak zůstaly v Holešově, nám se utkání příliš nepovedlo a s vlastními fanoušky se rozloučíme v posledním duelu s vítězem soutěže ze Skaštic.

Domácí přidali další dvě branky

 Duel domácí Holešova s Nevšovou neměl vyloženého favorita. Hosté přicestovali na holešovskou Střelnici s okleštěnou sestavou a trenér Durďa neměl příliš možností prostřídat. Nevšovský tým v minulém kole podlehl v nervózním derby Provodovu a přišel také o zkušeného obránce Tomana. Domácí trenér Malík měl k dispozici optimální sestavu a především obrana pracovala velmi spolehlivě. Ta střežila především druhého nejlepšího střelce v soutěži Václava Tomšů a nakonec se jí to povedlo na jedničku. Holešov dal v první půli úvodní branku. Na začátku druhého dějství přidal Uličný z penalty svoji druhou branku. Hosté hrozili pouze ze standartních situací, ale ty si pomácí pohlídali. V závěru utkání dal výsledku konečnou podobu domácí Olša.

 



Ohlasy k zápasu


SFK Elko Holešov
web Holešova: Utkání jsme zvládli bez inkasované branky a bereme zasllouženě tři body.

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Zápas nám nevyšel, soupeř nás přehrál ve všech směrech. Až v závěru druhé půle jsme dokázali ohrozit branku soupeře a to bohužel na zvrat nestačilo.



Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - V. Matulík [-] (80. J. Beneš [-] ) , P. Polomík [-] , J. Dubec [-] (70. R. Paštěka [-] ) , D. Pavelka [-] , R. Sumec [-] (79. A. Vymětal [-] ) , M. Roubalík [-] (60. L. Marek [-] ) , D. Čep [-] , M. Charuza [-] , S. Uličný [-] (84. M. Olša [-] ) , J. Chudárek [-]

TJ Sokol Nevšová
P. Vaculík [-] - J. Fuksa [-] (65. O. Zámorský [-] ) , R. Vašička [-] , R. Kvěťák [-] , P. Stratený [-] , R. Michálek [-] , M. Foltýn [-] (52. P. Minárik [-] ) , S. Beňo [-] , M. Kuric [-] , V. Tomšů [-] , M. Mujkoš [-]

ŽK: 26. D. Pavelka - 48. M. Mujkoš .
Hráči zápasu: S. Uličný - M. Kuric .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: SCHNÜRMACHER Filip - ZPĚVÁK Petr, RUMAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Libor Valenta
Tip experta: výhra domácích

Holešov si připíše tři body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích