2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 10:15

4.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohemka otočila ve druhém poločase duel s Ústím nad Orlicí


Branky


14

Ústí nad Orlicí v polovině utkání na půdě Bohemians vedlo, ale po poločase se začala projevovat únava z pohárového utkání proti Českým Budějovicím, ve kterém Jiskra ligovému favoritovi statečně vzdorovala a podlehla po boji 0:2. Toho Bohemka využila a skóre otočila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ústí šlo do vedení

V základní sestavě domácího mužstva se objevily i posily z áčka. Brankář Le Giang, obránci Bederka a Vondra a levý záložník Záviška, který se dostal do první šance, ale centr Ogiomadeho nedokázal umístit mezi tři tyče. V 15. minutě zahrával hostující Habrman rohový kop, na zadní tyči si centr našel Jan Souček a zblízka poslal míč do sítě. Vzápětí mohli domácí vyrovnat, ale proti hlavičce Le Tuana zasáhl gólman Ústí Jeřábek. Domácí byli aktivnější, ale hosté minimálně dvakrát dokázali zahrozit z nebezpečného protiútoku, ale jejich pokusy ke vstřelení branky nevedly. Nebezpeční byli i hráči Bohemky. Vrána našel centrem Závišku, který opět minul branku. Hosté odolali klokanímu tlaku až do poločasové přestávky a do kabin šli za vedení 1:0.

Obrat Bohemky

Hned v úvodu druhé půle se do šance řítil Le Tuan, ale hostující brankář proti němu vyběhl a jeho střelu dokázal zlikvidovat. Brankář Ústí nad Orlicí Jeřábek podržel svůj tým ve vedení i po dalším samostatném úniku domácích. Hostům však již viditelně docházely síly a byli hodně pasivní. V 56. minutě korunoval povedený nástup domácích do druhé půle brankou Jan Záviška, který využil ke skórování krásný centr Vrány na zadní tyč. Klokani si vypracovali i další šanci, která začala dobrým obranným zákrokem Valy, který obral soupeře o míč a vyrazil do protiútoku. Na konci akce byl Vrána, který z hranice vápna vyslal krásnou technickou střelu, která skončila na levé tyči hostující branky. V 76. minutě zasadili domácí soupeři rozhodující úder. Střídající Pavel Osmančík se po přihrávce patičkou od spoluhráče dostal do gólové šance a nezaváhal. Klokani se tak dostali do vedení 2:1. Hostující hráči se z ojedinělé šance v závěru málem dočkali vyrovnání. Trefili ale pouze břevno, a tak bere Bohemka všechny body.

 

Zdroje: https://www.bohemians.czhttp://www.jiskraustifotbal.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Vladimír Chudý - trenér: Začali jsme dobře, byli aktivní zejména v brejkových situacích a nebezpeční ze standardek. Zaslouženě jsme šli do vedení, ale pak začal soupeř přebírat aktivitu, první poločas jsme dohráli v útlumu. Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, jak skončil první. Soupeř byl lepší, měl větší pohyb a z toho pramenila jeho převaha. Zaslouženě vyrovnal a vzápětí přidal rozhodující gól. Utkání pak už dovedl k vítěznému konci.



Sestavy


Bohemians Praha 1905 B
. Lé [-] - D. Vala [-] , J. Bederka [-] , M. Vrána [-] (75. D. Nátr [-] ) , D. Farkaš [-] , J. Vondra [-] , M. Ogiomade [-] (55. P. Osmančík [-] ) , I. Begič [-] (81. M. Václavík [-] ) , J. Záviška [-] (90. P. Vala [-] ) , M. Buneš [-] , T. Le [-] (84. V. Zeman [-] )

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
M. Jeřábek [-] - V. Pazdera [-] , D. Mayer [-] (61. F. Grepl [-] ) , A. Nágl [-] , V. Špatenka [-] (77. J. Abrahams [-] ) , J. Souček [-] , O. Skalický [-] , P. Langer [-] , J. Chleboun [-] , V. Habrman [-] (75. M. Krátký [-] ) , P. Falta [-]

ŽK: 29. P. Falta .
Hráči zápasu: J. Záviška , P. Osmančík - M. Jeřábek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ježek Václav - PILNÝ Marek, ARNOŠT Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Martin Ježek
Tip experta: výhra domácích

Ústí nad Orlicí je především silné doma, proto volím výhru Bohemky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích