Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia doma bodovala


12

Slavia nastřílela Dačicím čtyři branky a připsala si cenné tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila domácím

Od začátku utkání domácí nedávali soupeřům moc prostoru a vyvíjeli na ně neustále tlak. První branky se dočkali již ve 12. minutě, kdy si Leoš Hromádka poradil s obránci a vyběhlým gólmanem a skóroval do prázdné brány. Po nesklapnutí ofsajdové pasti z brejku vyrovnal v 19. minutě hostující Šimon Hric. Domácí pokračovali v tlaku na soupeře a ve 26. minutě se prosadil ve vápně střelou kolem vybíhajícího gólmana Petr Kindermann a tím dostal domácí opět do vedení 2:1. Jednobrankový náskok si Slavia udržela do konce poločasu.

Dačice snížili skóre

Ve druhé půli drželi domácí své protihráče pod stálým tlakem a v 61. minutě vstřelil hlavou branku opět Petr Kindermann a zvýšil skóre na 3:1. Pět minut na to zvýšil stav na 4:1 Leoš Hromádka, poté co vykoupal tři obránce a gólmana. Hosté ale nečekaně zazlobili a v 75. minutě  po hezkém průniku středem snížil na 4:2 Jan Beneš. Domácí si situaci zkomplikovali v 79. minutě, když kontaktní gól si nechali dát z brejku po vlastním rohu. Autorem branky byl Pavel Dedič. Hosté se ještě snažili, ale na remízu to nestačilo. Konečný stav utkání byl 4:3 a Slavia, která konečně bodovala, si tak připsala 3 cenné body. V dalším kole pojede Slavia ČB do Veselí nad Lužnicí a Dačice uvítají na svém hřišti Lokomotivu ČB.



Ohlasy k zápasu



FK Dačice
Jan Beneš: V prvním poločase domácí výborně posouvali obranný blok a nedali nám prostor pro kombinaci. Naopak využívali naše laciné ztráty a vytvářeli si nebezpečné situace, ze kterých vytěžili 2 branky. Nám se podařila v prvním půli pouze jedna akce, která skončila brankou Hrice. Úvodních 20 minut druhého poločasu nás Slavia držela pod stálým tlakem a z množství šancí dokázala díky výbornému výkonu gólmana Zejdy vstřelit pouze 2 branky. S vědomím rozhodnutého utkání domácí polevili a dali nám tak příležitost převzít aktivitu. Z našeho tlaku vyplynuly 2 branky (Beneš, Dedič), jedno břevno a 2 velké příležitosti. Na remízu to ale nestačilo.



Sestavy


SK Slavia České Budějovice
D. Konečný [-] - D. Šťastný [-] , P. Kindermann [-] , M. Boček [-] , L. Hromádka [-] , J. Dráb [-] , M. Slípka [-] , K. Dvořáček [-] , D. Strobl [-] , T. Klimeš [-] (46. V. Bravenec [-] ) , P. Babka [-] (84. P. Bláha [-] )

FK Dačice
V. Zejda [-] - M. Šimánek [-] , T. Zejda [-] , R. Máša [-] (20. M. Distel [-] ) , Š. Hric [-] (70. J. Vítkovský [-] ) , M. Diviš [-] (58. M. Šlápota [-] ) , P. Dedič [-] , J. Beneš [-] , D. Křivánek [-] (75. M. Krtek [-] ) , O. Nováček [-] , J. Brtník [-]

ŽK: 78. O. Nováček , 82. M. Krtek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Jevčák Martin - KROUTL Vít, LANDÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Slavia bude chtít odčinit úvodní debakl a zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích