FOTO: Ledenice překvapily v Lomnici. I se čtyřicátníky v sestavě vyhrály 5:1


Branky


53. J. Burda - 16. P. Güklhorn , 35. T. Lamáček , 42. J. Pavlík (p.) , 74. T. Lamáček , 75. T. Hrubý
20

Velká marodka se i ve druhém zápase nové sezony výrazně promítla do sestavy TJ Slavoj Ledenice. Do utkání v Lomnici nad Lužnicí nastoupili v základní sestavě tři čtyřicátníci, další pak v průběhu zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali do vedení o tři branky

Hráči Ledenic po debaklu ve Studené jeli do Lomnice s cílem odehrát lepší zápas a zkusit domácí překvapit. A nakonec nepřekvapili jen je, ale i sami sebe. V utkání se i přes velkou marodku dokázali pětkrát prosadit a vyhrát o čtyři góly.

Trenéři museli do středu zálohy nasadit brzy šestačtyřicetiletého Marka Jarůška a dvaačtyřicetiletého Tomáše Lamáčka, který navíc vstřelil dva góly. „Ze zápasu jsme měli velký respekt, protože jsme jeli v podobné sestavě, jako do Studené. Do středu zálohy jsme museli poslat kluky, kteří táhli Slavoj v dřívějších dobách,“ uvedl trenér Slavoje Ledenice Stanislav Jindra.

„Byl to klasický zápas o prvním góly. Pokud by ho dali domácí, asi bychom to neotočili. To říkám zcela vážně, protože Lomnice má výborný tým, který se jen potřebuje chytnout. I s námi odehráli dobrý zápas a po většinu utkání byli na míči oni,“ dodal dále Jindra s tím, že svůj tým chválí za takticky dobře zvládnutou hru.

První gól vstřelil Petr Güklhorn, který po úniku z pravé strany s trochou štěstí propálil brankáře. Do poločasu se dále trefili Tomáš Lamáček a z penalty Jan Pavlík. „Pro nás šlo o penaltu zadarmo, domácí to mohli ve vápně zahrát úplně jinak. Rozdíl tří branek byl pro kluky už velký impulz.“ konstatoval hostující trenér.

Domácí snížili ze sporné branky v 53. minutě, kdy na brankové čáře dokázal vyhlavičkovat střelu Jana Burdy stoper Ondřej Švarc. „Postranní sudí, který branku uznal, stál daleko od rohového praporku a v tom úhlu nemohl vidět, jestli míč byl za brankou. I domácí fanoušci na téhle straně hřiště říkali, že to gól nebyl. Trochu pak naši fanoušci nezvládli emoce a padala na sudí slova, která na fotbal nepatří. Za to se omlouváme,“ řekl dále trenér Ledenic

Další branku už ale Lomnice nevstřelila. Naopak hosté dali definitivní pojistku v rozmezí dvou minut v 74. a 75. minutě, kdy se trefili Tomáš Lamáček a Tomáš Hrubý – 1:5. 

 

Text sepsal Michal Heřman



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Ledenice
Stanislav Jindra - trenér: Tyhle body nikdo nečekal, jsme za ně moc rádi. Zatím nevím, v jaké sestavě pojedeme za týden do Nové Bystřice, ale bohužel na návrat některých opor to zatím nevypadá. Jisté je, že ještě několik týdnů bude chybět Míra Kadlec.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: BARTŮNĚK Pavel - STUDENÝ Josef, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 8. 2019 20:01
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích