1:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.10.2019 14:30

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Neplachov zvítězil na půdě lídra tabulky z Nové Bystřice


Branky


9. F. Kapias - 18. J. Hruška , 31. Z. Vařák (p.) , 39. J. Láník , 88. T. Hindy
17

Nová Bystřice v pozici lídra soutěže přivítala nováčka z Neplachova, který se zatím vede velmi dobře. Hosté se soupeře nezalekli. Přestože brzy prohrávali, dokázali otočit výsledek na svou stranu a vyhráli 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neplachov zareagoval na vedoucí gól Bystřice

Utkání začali lépe domácí a z první útočné akce vytěžili rohový kop, Neplachovští odvrátili bez problémů. V 5. minutě se hnal na domácí branku neplachovský Tomáš Hindy, jeho střela však byla včas zablokovaná obráncem. V 9. minutě přišla první gólová situace. Po nenápadném dlouhém nákopu za obranu dostali domácí na své pravé straně více prostoru a následoval centr do pokutového území, kde k překvapení hostující obrany včetně brankáře Dvořáka čekal osamocený Filip Kapias, jemuž stačilo jen nastavit kopačku a usměrnit balón do poloprázdné branky, 1:0. Vyrovnat mohl v 12. minutě střelou po zemi neplachovský kapitán David Štěcha, pokud by však trefil zařízení. V 18. minutě byl před pokutovým územím faulován Jan Švec a k exekuci se postavil Jarda Hruška, který přesnou technickou střelou kolem zdi a s pomocí tyče překonal Podolského v brance domácích a bylo vyrovnáno, 1:1. Začínalo se tedy od znova. Hrálo se s velkým nasazením nahoru – dolů, ale oba týmy si dobře bránili pokutové území. V 22. minutě hosté dobře napadali domácí rozehrávku na jejich pravé straně. Jmenovitě Jan Švec a Tomáš Hindy připravili domácí obránce o balón a Petr Švec měl možnost zakončit. Jeho střelu však na poslední chvíli zblokoval stoper domácích. 28. minuta přinesla přímý volný kop Nové Bystřice z rohu velkého vápna. Nebezpečnou situaci hosté vyřešili za cenu rohového kopu a i ten zvládli bez úhony. Hra pak spíše probíhala mezi velkými vápny a oba týmy si hledali místo na finální přihrávku, ale obránci byli většinou pozorní na obou stranách. V 31. minutě přišla individuální akce Tomáše Hindyho, který si po nákopu doběhl pro balón do volného prostoru a pak si to odvážně namířil do šestnáctky domácích, kde byl podražen. Rozhodčí neváhal a odpískal pokutový kop, který zkušeně proměnil stoper Zdeněk Vařák, 1:2 pro Neplachov. Na domácích to přeci jen zanechalo následky, navíc nastala komplikace v podobě zranění zkušeného stopera Benkovského, který musel ve 33. minutě vystřídat. A další rána pro domácí přišla v 39. minutě, Jan Láník napřáhl z dobrých pětadvaceti metrů a přidal třetí gól do sítě domácích a stylově tak oslavil nedávné narození synka. Nová Bystřice měla možnost hned pár minut na to snížit. Z rohového kopu se prosadil nehlídaný R. Schramhauser. Neatakovaný v gólové šanci však nedokázal trefit z poloviny odkrytou Dvořákovu branku. Na konci prvního dějství byly k vidění ještě dvě zajímavé situace. Nejdříve mohli skórovat hosté z Neplachova, když se po Láníkově nákopu za obranu prosadil Tomáš Hindy a jeho střela olízla tyč Podolského branky. Z následné poslední rychlé protiakce domácích vznikl závar v pokutovém území Neplachova, ale po několika odrazech se hostům podařilo balón odkopnout do bezpečí.

Domácí tlak nevyužili

Druhý poločas začal velkým tlakem domácího týmu. Neplachov se stáhl do obrany a bránil dvougólové vedení. V 51. minutě parádně lapil Marek Dvořák střelu domácího útočníka, která měla gólové parametry. V 55. minutě se i v přehuštěném prostoru skvěle uvolnil nejnebezpečnější hráč domácích Havel, ale opět výborně zasáhl Marek Dvořák a sebral domácímu sniperovi gólovou radost. Po patnácti minutách tlak domácích postupně vadnul a přišly šance Neplachova. V 60. minutě zahrávali hosté roh, na který si krásně naběhl David Štěcha. Z malého vápna však přestřelil napůl odkrytou bránu. Z další akce po Hindyho centru zakončoval Jarda Hruška, ne však mezi tři tyče. Domácím se nedařilo prosadit se do šestnáctky a střely ze střední vzdálenosti nebyly přesné.  V 72. minutě mohl po kombinaci z naší levé strany opět trestat Jarda Hruška, ale skóre se neměnilo. Domácí stále nemohli vstřelit druhý gól a Neplachov tak mohl hrozit z brejků. V 82. minutě neproměnil samostatný únik Tomáš Hindy a okamžik na to ani Ondřej Dvořák, oba vychytal domácí gólman Podolský. V 88. minutě však přišlo přečíslení a po přihrávce Ondřeje Dvořáka nakonec upravil na konečných 1:4 Tomáš Hindy.   

 

Napsal Lukáš Blažek - Neplachov



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nová Bystřice
Aleš Benkovský - hráč: Zápas se nám vůbec nevydařil, sice jsme šli do vedení, když Havlův střílený centr uklidil Kapias, ale pak jsme inkasovali dvě laciné branky, do toho penalta. Ve druhé půli jsme se s tím snažili něco udělat, stáhli jsme hru na tři obránce, vytvořili so tutovku Havlem, byly tam i nějaké závary, ale nutno dodat, že nás několikrát podržel brankář Podolský při velkých šancích soupeře. V úplném závěru jsme ještě po další hrubce inkasovali počtvrté. Srazily nás individuální chyby. Musím říct, že soupeř přijel takticky skvěle připraven, byl rychlejší, důraznější a hlavně přímočařejší. Neplachov vyhrál naprosto zaslouženě.

TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek: Domácí dobře začali a vedli. Kluci po úvodním gólu domácích nezpanikařili, hru vyrovnali a povedlo se nám třikrát skórovat. V druhé půli jsme chtěli více zhustit prostor v pokutovém území, aby měli domácí těžší prosadit se do zakončení. Sice nás zatlačili, ale kluci to zvládli a nedovolili jim snížit na rozdíl jedné branky, což bylo zásadní. Pak jsme měli do otevřené obrany několik vyložených šancí, ale proměnili jsme až tu z 88. min. Z domácích byl nejvíce vidět J. Havel, několikrát se skvěle uvolnil, ale v zakončení v první části nebyl přesný. V druhé půli ho vychytal Mára. Z našeho týmu těžko někoho vyzdvihnout, všichni plnili pokyny trenérů a makali jako tým, což bylo hlavním dílem úspěchu. Ale Jarda Hruška vyhrál svůj „minisouboj“ ve středu hřiště. Dokázal eliminovat domácího tvůrce hry D. Frühaufa a ještě vstřelit gól. A opět musím poděkovat našim fanouškům, kteří nás přijeli podpořit až do Nové Bystřice. Díky!



Sestavy


TJ Jiskra Nová Bystřice
P. Podolský [-] - T. Kratochvíl [-] (60. J. Schramhauser [-] ) , V. Brabec [-] , R. Schmidt [-] , A. Benkovský [-] (33. M. Feytl [-] ) - P. Celý [-] , R. Schramhauser [-] (61. O. Brus [-] ) , P. Bobál [-] , D. Frühauf [-] - J. Havel [-] , F. Kapias [-] (88. P. Hynek [-] ) -

TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - L. Svobodný [-] , J. Láník [-] , Z. Vařák [-] , O. Čada [-] - P. Mohamed [-] (88. M. Hruška [-] ) , J. Hruška [-] , D. Štěcha [-] , J. Švec [-] - T. Hindy [-] (90. L. Sobota [-] ) , P. Švec [-] (63. O. Dvořák [-] ) -

ŽK: 34. P. Bobál , 37. D. Frühauf , 66. M. Feytl - 34. P. Švec , 48. J. Hruška , 56. Z. Vařák , 60. P. Mohamed , 61. T. Hindy , 86. M. Dvořák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ČERNÝ Jan - BLAŽEK Vladislav, HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2019 08:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 09:32
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 08:42
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 14:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 14:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 22:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 15:07

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 08:46

Tip: výhra domácích