Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

9.0

Loučovice vezou z Dolního Dvořiště všechny body


Branky


33. V. Dudla
24

Souboj týmů z pohraničí přinesl veliký boj a nakonec si body vezou domu hráči Loučovic. Touto výhrou se tým Loučovic dotáhl bodově právě na Dolní Dvořiště. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka utkání padla v prvním poločase

Domácí tým začal aktivněji a brzo mohl jít do vedení ze standartní situace, ale Pecha trefil hlavou jen břevno. Dostat domácí do vedení mohl Tesař, ale ani on nenasměroval svoji ránu do brány. Další šanci zahodil domácí tým po akci Štiftera a tam přišel trest na druhé straně. Paradní pas vymyslel Somolík na Václava Dudlu a ten poslal hosty do vedení 0:1. Dolní Dvořiště ještě mohlo vyrovnat, ale příležitosti Hoška a Marka nevyužilo. 

Dolnímu Dvořišti se vyrovnat nepovedlo

Druhý poločas se snažil domácí celek vyrovnat, ale jeho snahu brzdila nepřesnost ve finální fázi a výborně fungujicí obrana v čele s výborně hrajícím Somolíkem jim nic moc nedovolila. Nakonec se domácím přeci jen podařilo vstřelit branku v poslední minutě, ale ta nebyla uznána. Hostujicí celek tak veze tři body a za týden ho čekají Trhové Sviny B. Dolní Dvořiště jede do Frymburka.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Zápas jsme chtěli vyhrát. Bohužel se nám to nepovedlo. Vstup jsme měli dobrý,byli tam šance když Pecha orazítkoval břevno,Tesařova rána šla mimo a po akci Štiftera jsme opět nedokázali dát gól. Nějaký náznak tam byl od Hoška a Marka. Nic v brance neskončilo. Na druhou stranu i hosté měli šance a jedna z nich skončila v brance. Druhý poločas jsme se snažili hrát aktivně,ale bohužel nám vázla finální hra. V poslední minutě nám byl upřen gól. I někteří protihráči nám dali za pravdu. Gól ale neplatil,prohráli jsme a soupeř odvezl body. Doufám,že s námi prohra nic neudělá a hned příští zápas se dostaneme opět na vítěznou vlnu. I když nás nečeká nic lehkého. Snad už k dispozici bude Burjasz. Ten nám v zápase chyběl.

Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (kapitán): Domácí začali aktivně a běhali, přesně tak, jak bylo avizováno. Po standartce trefil matador Pecha hlavou břevno, ještě jednu šanci do prázdné brány Dolňák zazdil. Zhruba od třicáté minuty jsme přebrali aktivitu my, k čemuž nám dopomohl gól Váši Dudly po parádním pasu od Somolíka. V druhé půli Dvořiště přeskupilo řady, poslalo na hřiště Kubíka, což určilo další ráz utkání. Soustředilo se spíše na urovnávání sporů po jeho vyhlášených likvidačních zákrocích a naše Somolíkem dobře organizovaná obrana domácí k ničemu podstatnému nepustila. Naopak jsme mohli po pěkných akcích přidat další góly. Nakonec i ta tráva létala vzduchem, když jsme si oslavně projeli po břiše před naše fanoušky, kteří velmi výraznou měrou přispěli k výborné atmosféře. Předvedli jsme týmový výkon, vzadu s nulou, takže největší radost má má manželka. Vypíchnout musím zejména Somolíka. Hodně se mi líbil i Sundač, který si poprvé cvakl z Alpy a začalo mu to běhat...



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
J. Posel [-] - P. Pecha [-] (63. M. Rubeš [-] ) , E. Marek [-] , M. Tesař [-] , Š. Štifter [-] , P. Hošek [-] (46. J. Kubík [-] ) , J. Krenauer [-] , V. Smějsík [-] , O. Kouba [-] (38. L. Plosz [-] ) , J. Macanovič [-] , K. Šrefl [-]

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - J. Matulík [-] (46. J. Žák [-] ) , M. Somolík [-] , L. Ardó [-] , D. Sundač [-] , M. Šíma [-] , V. Dudla [-] , M. Toman [-] (80. J. Tóth [-] ) , T. Dostál [-] (86. V. Matulík [-] ) , L. Sojka [-] , J. Beran [-]

ŽK: 59. L. Plosz , 75. J. Kubík , 78. M. Rubeš , 80. Š. Štifter - 7. M. Toman , 36. L. Ardó , 75. M. Šíma .
Hráči zápasu: J. Krenauer - D. Sundač , M. Somolík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Zabilka Luboš - KŘÍŽEK Danek, LACH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 9. 2019 09:44
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Na zápas se osobně moc těším. A doufám,že budeme pokračovat ve výkonech a výsledcích jak doposud. Zlatce na výhru stačila chůze. :-) My ale budeme běhat :-) :-):-)a výhru doma uděláme. Páťa ji tam 2x šoupne a udrží 2.flek ve strelcich.

Tip: remíza