Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:00

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá dala bůra hostům ze Žihle


Branky


17

Domácí hráči chtěli svým fanouškům ukázat, že nepostoupili do vyšší soutěže náhodou...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si ani nečuchli

Hosté přijeli do Bělé v poměrně oslabené sestavě a domácí si toho již od prvních minut všimli. Sporadicky poušteli hosty na svou polovinu a pokud ano, bez větší hrozby. Převzali otěže hry a hnáni více jak 200 přítomnými fanoušky do soupeře ze severu Plzeňska bušili ze všech stran. Ale první branky se domácí fandové dočkali až z kopačky Tomáška ve 32. minutě po rohovém kopu. Do poločasu nezůstalo u jediné branky. Další přidali Sobolík po nahrávce Jariny a Ebenhöh a spokojenost byla nejen mezi domácími hráči, ale také fanoušky.

 

 

Pfeifer korigoval, ale nadarmo...

Dvě minuty po hvizdu rozhodčího, oznamujícím začátek druhého poločasu, musel Šindelář opět lovit míč ze sítě, když se po rohu trefil domácí Pavel Jarina. Na tribunách se postupně rozeznělo pověstné "dejte jim bůra", ale s odpovědí přispěchali hosté. Domácí totiž polevili ve své útočné hrě a dali tak prostor žihelským, kteří jim za to hned dvakrát poděkovali. Konkrétně Pfeifer, který se dvakrát ocitl před brankářem a nemýlil se. V 81. minutě to tedy bylo 4:2 a hosté se nadechovali k dalšímu zářezu. Ten však nepřišel, domácí si vše pohlídali a kýženého "bůra" vsítil pár minutek před koncem Martin Černý, po přihrávce od Sobolíka. Fanoušci pak domácím velkým potleskem poděkovali, za velmi pěknou hru. 



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil, trenér domácích:: Do zápasu jsme vstoupili stejně, jako do předchozích - vytvořili jsme si velké množství šancí, které jsme neproměnili. Branky padaly až v závěru poločasu a soupeře jsme k ničemu nepustili. Po čtvrté brance přišlo zvolnění, které soupeř potrestal, ale výsledek se nám podařilo pohlídat, v závěru i navýšit. Poděkování jistě patří divákům, kteří na nás po posledních výsledcích nezanevřeli. Zápas se myslím hodně povedl Blackému a Šinálovi.

TJ Slavoj Žihle
Robert Otcovský, trenér hostů:: Do Bělé jsme jeli v oslabené sestavě, kdy jsme do základu museli zařadit hráče B týmu i mladíky. Náš výkon tím byl ovlivněn. Soupeř měl celý první poločas převahu a dokázali vsítit zasloužené 3 branky. Po přestávce tlak polevil a nám se také podařilo skórovat, nicméně to na konečném stavu moc nezměnilo.



Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - M. Tomášek [-] , M. Bořil [-] (67. V. Landrgott [-] ) , L. Sobolík [-] , D. Frank [-] , M. Šinál [-] , R. Ebenhöh [-] (75. P. Horák [-] ) , M. Černý [-] (89. R. Černý [-] ) , L. Černý [-] , P. Jarina [-] (80. P. Cingroš [-] ) , M. Blacký [-]

TJ Slavoj Žihle
J. Šindelář [-] - P. Pfeifer [-] , L. Meiner [-] (65. J. Horský [-] ) , M. Morgenstern [-] , T. Přibyl [-] , R. Otcovský [-] , O. Čapek [-] , J. Hána [-] , J. Brož [-] , J. Sefzig [-] , L. Milan [-]

Hráči zápasu: L. Sobolík .
Místo: Bělá nad Radbuzou. Počet diváků: 225. Rozhodčí: Valenta Martin - ŠIMEK Jakub, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Martin Kalný
Tip experta: výhra hostů

Očekávám vyrovnaný zápas, který rozhodne pár chybiček. Přeji v tomto zápase body Žihli a zdravím tak na dálku Jardu. Držím palce. Můj tip - 1:2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů