4:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 15:00

7.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd poprvé zvítězil


Branky


3. K. Kresa , 36. M. Ošmera , 77. J. Sirota , 88. L. Loucký - 32. L. Macháček , 45. M. Šoustal (p.)
13

Fotbalisté Horního Újezdu dokázali ve svém domácím zápase proti Myslibořicím

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali dvakrát srovnat krok

Třetí domácí zápas se jevil z pozice domácích jako velice zásadní. Potřebovali zabrat a začít sbírat tři body za vítězství. Proti nim však stál velice houževnatý soupeř, který přijel k zápasu s lepší bilancí a postavením v tabulce. Domácí tým trápilo nízké procento proměňování šancí. Proto doporučení bylo jednoduché. Nutit se střílet na bránu z jakékoliv pozice a zlomit prokletí. Domácí proto začali svižně a hned ve třetí minutě předvedli pěknou kombinaci, kdy na konci velice pohotovou a přesnou střelou vsítil první gól domácích K. Kresa. Domácí měli velký důvod k radosti a možná svitla naděje na prolomení střeleckých neúspěchů. Hosté byli možná chvíli zaskočeni, ale velice dobře zvládali rychlé brejkové situace a domácí obrana měla dost práce s rychlým návratem do bránících pozic. Zkušení domácí obránci byli, ale naštěstí připraveni, a vždy předvedli nějaký včasný blokující zákrok. Hra byla v některých chvílích velice roztříštěná a v některých momentech byly zákroky na hraně, ale nepískalo se. Hosté neměli vyložené šance, ale pomohlo jim i štěstí. Střela hostujícího L. Macháčka byla včas zblokována, ale tak nešťastně, že obloukem zapadla za záda domácího gólmana P. Hradeckého. Ve 32. minutě tak bylo vyrovnáno. Domácí si vedení vzali na svoji stranu po rohovém kopu v 36. minutě,  ostříleným borcem M. Ošmerou, kdy si zkušeně našel střeleckou pozici mezi urostlými zadáky hostí a hlavou dal na 2:1. A to ještě nebylo všechno. Domácí vyslali na bránu hostí další střelu, kterou si jeden z hostujících obránců dovolil vytěsnit rukou a byl z toho pokutový kop. Míč si postavil na puntík domácí J. Sirota, který však bránu přestřelil. Dvoubrankové vedení pro domácí tak bylo odloženo. Vše vypadalo, že by domácí mohli jít do šaten s jednobrankovým vedením, ale nestalo se tak. Ve 45. minutě nejenže byl vyloučen hostující M. Ludvík, ale hosté se poslední akcí dostali do vápna domácích, kde došlo k faulu a byla nařízena penalta. Hosté ji zásluhou M. Šoustala proměnili a do šaten se tak šlo za stavu 2:2.

Domácí urvali první výhru

Domácí do druhého poločasu vstoupili s výhodou jednoho hráče v poli, ale prvních dvacet minut to nebylo vůbec znát. Hra byla roztříštěná a nedařila se kombinace. Za to hosté byli nahoře a dobře zvládali oslabení. Opět se snažili zahrozit rychlým přechodem a zakončit přesnou střelou. Naštěstí se nic takového nepodařilo dotáhnout do zdárného konce. „Dřina“ domácích nakonec byla odměněna v 77. minutě, kdy „hříšník“ J. Sirota nechal zapomenout na první poločas a nádhernou střelou přesně mířil za pravou tyč hostí. Z domácích spadl obrovský balvan. Šli do vedení 3:2. Nebylo to však, tak jednoduché, o vítězství se museli znovu prát a definitivní uklidnění přišlo v 88. minutě, kdy domácí L. Loucký, přehodil hostujícího gólmana a zrodilo se tak vítězství 4:2.         



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér: Byl to velice divoký a neurovnaný zápas. V některých fázích spíše boj a odhodlání, kdo z týmů bude důslednější. Samozřejmě by se zdálo, že výhoda jednoho hráče navíc zákonitě přinese ovoce, ale dobře vím, že oslabený tým se spíše více semkne a bojuje. Vážím si našeho střeleckého probuzení a tříbodového zisku. Hosty chválím za houževnatost a boj až do konce.

TJ Myslibořice
Palát Tomáš, hráč a trenér: Do dnešního zápasu nastoupili někteří hráči indispononovaní po včerejší oslavě narozenin, což se projevilo zejména na začátku utkání, když jsme se dostali do tempa přišlo vyloučení po konfliktu, který do fotbalu nepatří, což nás stálo body z tohoto utkání.



Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - L. Loucký [-] , J. Pivoňka [-] , J. Jonáš [-] (89. V. Štaffa [-] ) , T. Vávra [-] (71. M. Veselý [-] ) , J. Sirota [-] , M. Ošmera [-] , V. Pavlík [-] , T. Kaláb [-] (85. T. Kalina [-] ) , M. Čermák [-] , K. Kresa [-]

TJ Myslibořice
O. Ošmera [-] - T. Kratochvíl [-] , P. Vejvoda [-] (72. D. Šoustal [-] ) , L. Macháček [-] , D. Kunčík [-] , M. Ludvík [-] - V. Čapoun [-] (46. L. Svoboda [-] ) , J. Matoušek [-] , M. Šoustal [-] - F. Hvězda [-] , O. Dufek [-] -

ŽK: 82. T. Kaláb - 44. V. Čapoun . ČK: 45. M. Ludvík .
Hráči zápasu: M. Ošmera .
Počet diváků: 104. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - JÁN Jiří, BAZALA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Petr Cypris
Tip experta: výhra domácích

Hornímu Újezdu se zatím moc nedaří a v tomto utkání to zlomí a zvítězí. Za domácí tým se určitě prosadí veterán Michal Ošmera.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů