Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2019 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rouchovany zaskočil domácí Kouty B a deklasovaly je


Branky


4

Skvělý vstup do sezóny zaznamenal nováček z Rouchovan, který zvítězil zcela jasně nad rezervním týmem Koutů v poměru 1:9

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté třikrát udeřili

I přesto, že do sezóny 2019/2020 byl rouchovanský celek posílen dvěma hráči, a to Lubošem Škodou a Dominikem Denemarkem, se nám kádr redukuje na ± třináct playerů. Kopačky na "zlatém" hřebíku Polina, dlouhodobé zranění kolene Čendalfa metalového, směnování čtyř hráčů, plus další nečekané události jako zranění, alkoholové opojení a oslavy či soukromé záležitosti, to vše pro náš tým znamená oslabení, i když někteří špekulanti namítali, že plánované rozšíření kádru o 2-4 hráče udělá přetlak v kabinách.
Venkovní zápas v Koutech začal s několika minutovým předstihem, ve kterém byla hráčům objasňována nová pravidla hlavním arbitrem Esterkou. Po vyjasnění zazněl první hvizd a utkání mohlo začít.
První minuty rozryly herní projevy obou celků. Domácí udržovali velmi krátké hřiště a chytali hostující celek do jedné ofsajdové pasti za druhou. Převážně držely míč Rouchovany, kombinovaly a až snad po sedmém ofsajdu se ve 13. minutě podařilo proniknout k soupeři a vstřelit gól. Autor Miloš Salák, který o deset minut později přidal další fik a před poločasem se na světelné tabuli rozsvítil výsledek 0:3, který završil Petr Pachr. Na ofsajdy to ovšem bylo skóre 0:15.

Hosté kraloval i ve druhé půli

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu, ale po počátečním laxním přístupu, hosté inkasovali na 1:3. Tým se ale dokázal hecnout, a ač se hosté do pastí ofsajdů, nalíčených zkrácenou línií domácích bránících hráčů, chytali obdobně jako v prvním dějství, tak ještě dokázali nastřílet  šest branek: Zdenka Holoubka( 3 branky) , Miloše Saláka(2) a Luboše Škody (1) . Konečné resumé 1:9 na branky a 2:32 na ofsajdy. 



Ohlasy k zápasu



1.SK Rouchovany
Jelínek Petr, hráč: První mistrovské utkání nabídlo opravdu pěkné fotbalové akce a spoustu branek, tak doufejme, že střelecká pohoda našim hráčům vydrží a potěší naše příznivce již následující "pouťovou" sobotu proti Radoticím. Výkop je už ve 14 hodin.



Sestavy


SK Kouty B
S. Kratochvíl [-] - O. Kratochvíl [-] (46. P. Dočekal [-] ) , T. Riedl [-] (75. F. Neuman [-] ) , V. Navrátil [-] , A. Dočekal [-] , R. Veselý [-] , T. Štveráček [-] , M. Smejkal [-] , D. Navrkal [-] (63. T. Pačinek [-] ) , M. Dočekal [-] , M. Nováček [-]

1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - T. Havelka [-] , R. Havelka [-] (46. J. Králík [-] ) , Z. Holoubek [-] , M. Salák [-] , L. Škoda [-] , M. Holoubek [-] , P. Furiš [-] , P. Pachr [-] (46. R. Křivánek [-] ) , S. Roubec [-] , P. Jelínek [-] (83. J. Maša [-] )

Hráči zápasu: Z. Holoubek , M. Salák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Esterka Jan - BRABEC Aleš, ZIMOLA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Nováček z Rouchovan načne sezónu na venkovní půdě a přiveze si první bod soutěže.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů