Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice první domácí utkání zvládly


Branky


8

Fotbalisté Šebkovic B ani ve svém druhém podzimním zápase nedokázali bodovat a společně z Hrotovicemi čekají na první body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Staronový účastník třetí třídy Čáslavice přivítaly na svém hřišti v prvním domácím zápase rezervu Šebkovic se kterou na své půdě před dvěma roky prohrály 1:2. Zápas se hrál za velmi teplého počasí, který přilákal do hlediště asi 120 diváků, kteří museli být s premiérou domácího celku spokojeni. Hned od začátku utkání ukazovali, že se s ní a bude muset v této sezóně počítat. To pocítil na začátku zápasu hostující gólman Miroslav Papoušek, který lovil poprvé míč ze své sítě ve 12. minutě po zakončení Marián Kliky - 1:0. Ve 20. minutě pak opět Marian Klika obul gólové kopačky a bylo to již 2:0. Hosté se v té době nemohli na žádnou velkou akci, takže domácí gólman Jiří Vaníček byl téměř bez práce. Do konce poločasu se již skóre neměnilo a tak do kabin odcházeli velmi spokojení domácí borci, kteří tak byli velmi blízko prvnímu soutěžnímu vítězství v nové sezóně. 

Domácí ještě skóre navýšili

Do druhé půle ale vstoupili lépe hosté, když jim vykřesal jiskřičku naděje v 52. minutě s přispěním domácí obrany hostující Jiří Svoboda - 2:1. Domácí ale nechtěli dopustit žádné drama, o což se postaral v 62. minutě nádhernou brankou Otakar Bulička, který tak vrátil domácím bezpečné dvoubrankové vedení na 3:1. To už hosté tušili, že nejspíš na body nedosáhnou. Navíc je ještě dokázal v 83. minutě dorazit gólem na 4:1 Patrik Růžička. 



Ohlasy k zápasu


FK Čáslavice-Sádek
Málek Rostislav, trenér: Zápas byl celkem jednoznačný, protože soupeř kromě jednoho tresného kopu nevystřelil na naši branku. Po dvaceti minutách jsme vedli 2:0 po gólech Mariana Kliky. Lehké zdramitizování zápasu přinesla vlastní branka na 2.1. Rozhodl však velice pěkný gól Oty Buličky na 3:1. Závěr se již hrál v poklidu. Zápas byl velice pěkně a korektně řízen rozhodčími, a to hlavním Kubou, Veškrnou a Valou na čarách.




Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
J. Vaníček [-] - M. Obůrka [-] , P. Klika [-] , M. Zikmund [-] , J. Mach [-] - J. Vecheta [-] (46. J. Hanzal [-] ) , M. Klika [-] (42. R. Klika [-] ) , P. Špaček [-] , T. Rygl [-] (75. R. Bastl [-] ) - O. Bulička [-] , M. Rada [-] (46. P. Růžička [-] )

TJ Sokol Šebkovice B
M. Papoušek [-] - M. Procházka [-] , P. Durda [-] , J. Fejta [-] , M. Roupec [-] , J. Svoboda [-] , R. Svoboda [-] , P. Konvalinka [-] (28. E. Pelckmans [-] ) , J. Holčapek [-] , P. Hrůza [-] , L. Ryvola [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: KUBA Michal - OŠMERA František, VALA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Šebkovice budou chtít napravit zaváhání z minulého kola, ale na víc jak jeden bod to stačit nebude.

Tip: výhra domácích