Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B slaví první výhru


Branky


13

V zápase dvou rezervních týmů v bojovaly Šebkovice výhru proti Koutům v poměru  5:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Šebkovice B v minulém kole poprvé v sezóně zabodoval a v domácím zápase proti Koutům B chtěly také poprvé zvítězit. Chtěly hlavně využít slabší obrany koutského celku. Navíc na jaře se Šebkovicím proti Koutům dařilo, když zvítězily zcela jasně 4:1. Aktéry zápasu však čekal velmi těžký deštivý zápas s podmáčeným terénemDomácí byli od začátku utkání aktvinější a jejich aktivitu se jim podařilo už v 8. minutě přetavit v gól jehož autorem byl Petr Durda - 1:0. Poté ještě domácí několik šancí nevyužili. Přibližně od 25. minuty přebrali na chvíli otěže zápasu hosté, domácí obrana však byla pozorná a do výraznější šance hosty nepustila. Na konci prvního poločasu zvýšili domácí na 2:0, kdy se trefil ve 45. minutě Stanislav Zikmund a domácí tak měli slibně našlápnuto k vítězství. 

Domácí ještě skóre navýšili

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, když zkorigovali v 50 minutě Michalem Růžičkou stav na 2:1. Poté ovšem opět přebrali iniciativu domácí a v 65. minutě jim vrátil klid na kopačky Jiří Němec - 3:1. Domácí tak směřoval k první výhře a skóre ještě dokázali navýšit díky střídajícímu Zdeňku Přibilovi, který dvěma góly z 80. a 86. minuty upravil na konečných 5:1. Šebkovické béčko se tak touto výhrou vyhouplo na deváté místo a Kouty naopak klesly jen o skóre na samé dno tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Pitour Jan, hráč: Domácí byli od začátku utkání aktvinější a i po snížení hostů jasně dominovali.




Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - P. Hrůza [-] , J. Němec [-] (66. Z. Přibil [-] ) , O. Netík [-] , S. Zikmund [-] (72. M. Procházka [-] ) , M. Roupec [-] , P. Durda [-] (74. D. Kašpárek [-] ) , J. Fejta [-] , J. Svoboda [-] (80. M. Roupec [-] ) , R. Svoboda [-] (84. M. Pánek [-] ) , J. Holčapek [-]

SK Kouty B
L. Diviš [-] - Š. Janíček [-] , M. Nováček [-] (77. J. Jonáš [-] ) , V. Navrátil [-] , M. Vrzal [-] , R. Veselý [-] (46. M. Růžička [-] ) , J. Chaloupka [-] , M. Smejkal [-] , R. Komínek [-] , M. Dočekal [-] , J. Nováček [-] (89. F. Neuman [-] )

Hráči zápasu: P. Durda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MACEK Ivo - KOŘÍNEK Miroslav (N), NEUWIRTH Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Co už?!

Radim Procházka

Expert: Jiří Svoboda
Tip experta: výhra domácích

Šebkovice budou chtít urvat první výhru doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Šebkovice konečně urvou tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Šebkovice budou chtít urvat první výhru doma.

Tip: výhra domácích