Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:00

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice B doma jasně dominovaly


Branky


15

Fotbalisté Moravských Budějovic B doma jasně porazily Hrotovice v poměru 7:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v prvním poločase jasně lepším týmem

Výrazně posilněné "béčko" nastoupilo proti Hrotovicím za ideálního fotbalového počasí a přítomní diváci nemuseli litovat, že se vypravili na toto utkání Za jasným vítězstvím nasměřoval domácí rezervu již v 8. minutě Pavel Stark, který využil ideální přihrávky pod sebe od Michala Černého a z malého vápna mířil přesně pod břevno. Na 2:0 zvyšoval ve 22. minutě Ondřej Nedvědický, který využil nedorozumění obrany v čele s brankářem Hrotovic a s přispěním dobíhajícího obránce hlavou usměrnil míč do sítě - 3:0. O dalších sedm minut později se trefil Michal Černý a zápas byl rozhodnut. Do poločasu se ještě podruhé zapsal mezi střelce aktivní Pavel Stark a určil poločasový výsledek 4:0. 

Domácí ještě skóre navýšili

Do druhého poločasu vstoupilo béčko Moravských Budějovic vlažněji a na další branku se čekalo téměř dvacet minut. To zatáhl míč po pravé straně Mateo Premar a střelou na přední tyč nachytal hostujícího brankáře na švestkách - 5:0. O dvě minuty později zvýšil již na 6:0 Hobza a tečku za výsledkem udělal deset minut před koncem Pařízek. Zápas tak skončil jasným vítězstvím v poměru 7:0. Fotbalisté Hrotovic tak opět spadli na sestupové příčky. Moravské Budějovice se naopak klidně zabydlují v horní polovině tabulky. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice B
Dvořák Ondřej, hráč: V tomto domácím zápase jsme jednoznačně zvítězili a o naší výhře nebylo pochyb hned od začátku utkání.




Sestavy


SK Moravské Budějovice B
O. Dvořák [-] - K. Svoboda [-] , P. Stark [-] , O. Nedvědický [-] (71. Z. Paul [-] ) , J. Benda [-] , M. Pařízek [-] , J. Dostál [-] , M. Černý [-] (46. R. Hobza [-] ) , M. Premar [-] , M. Buďa [-] , J. Povolný [-]

Sokol Hrotovice
J. Křivánek [-] - F. Pekárek [-] , L. Mlejnek [-] , P. Hadraba [-] , J. Svoboda [-] , M. Pitor [-] , T. Novotný [-] , T. Hadraba [-] , L. Dvořák [-] , M. Mlejnek [-] , F. Strohmer [-]

Hráči zápasu: O. Dvořák , M. Pařízek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KUBA Michal - ŠKODA Zdeněk (N), ŠABATA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Z Budějovic si dovezeme všechny 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Karel Tesař
Tip experta: výhra domácích

Moravské Budějovice B jsou doma silné a ani v tomto zápase nebudou chtít odevzdat body soupeři a všechny tři body udrží doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hrotovice seberou domácím body.