Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rouchovany si zastřílely i v Tebenicich


Branky


2. M. Salák (p.) , 6. M. Salák , 25. D. Fiala , 34. P. Furiš , 55. M. Salák , 66. M. Salák , 68. M. Salák , 73. O. Pospíšil , 83. L. Škoda
12

I v sedmém zápase po sobě zvítězily fotbalisté Rouchovan, když porazili Třebenice na jeho hřišti jasně 9:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si s chutí zastříleli

Mužstvo Rouchovan vyrazilo na půdu Třebenic urvat další 3 body. Běžela druhá minuta utkání a rozhodčí píská pokutový kop, který proměňuje Miloslav Salák. Tímto prolomil své gólové trápení z minulého kola. Po dalších čtyřech minutách přidává Milda další gól. Na hráčích Rouchovan byl vidět klid na míči a chuť přidat další branky. To mohl ukázat Robin Havelka, který nastoupil místo zraněného Zdeňka Holoubka v útoku, bohužel se mu nedařilo trefit bránu ze slibných pozic. V další šanci trefil domácího golmana, ten však míč vyrazil z brány k  Dominikovi Fialovi, který se už nemílil a uklidil svojí první trefou v sezoně do síťe.
Hráči Třebenic si nic nevytvořili celý zápas, dopředu se jim nedařilo a i když se o něco pokusili, tak hostující skvělí stopeři jim nic nedovolili.
Další branku přidal v 34.min Patrik Furiš po krásném průniku obranou. Poměrem vstřelených branek 0:4 skončil první poločas.

Hosté pokračovali v kanonádě

Ve druhém poločase to bylo jak na střelnici. V 55., 66. a 68. minutě zakončoval Miloslav Salák a nemílil se. Svými pěti góly se vyhoupl do čela tabulky střelců.
Premiérový gól si připsal Ondřej Pospíšil, když po krásném centru zavěsil nekompromisně hlavou do sítě domácích. Stav byl 0:8 a fanoušci Rouchovan se dožadovali krásné desítky. Přání hostujících diváků se Rouchovany přiblížili v 83.min, když letní posila týmu Luboš Škoda po střele k tyči zvýšil na 0:9. V posledních minutách utkání jde Miloslav Salák sám na gólmana, ale místo střely volí horší variantu a přihrává na obsazeného hostujícího hráče. Takže vysněná desítka se nakonec nekonala a rozhodčí Ivo Nováček ukončuinedělní utkání.



Ohlasy k zápasu



1.SK Rouchovany
Holoubek Zdeněk, hráč: Tým předvedl velmi dobrý výkon a teď už se musí hráči soustředit na velice těžké sobotní utkání s druhým týmem tabulky - Okříšky "B", který se hraje dopoledne v 10:00 hodin na domácím hřišti. Tímto zveme všechny domácí fanoušky, takže než si dopřejete hodovou svatováclavskou husu, přijďte povzbudit naše hráče v tomto důležitém utkání.



Sestavy


Horácký klub Třebenice
A. Nykl [-] - S. Jenerál [-] , P. Vrbka [-] , V. Fiala [-] , J. Bárta [-] , M. Kárník [-] (57. L. Hrbáček [-] ) , J. Jaroš [-] , M. Machát [-] , M. Ondráček [-] (46. O. Svoboda [-] ) , L. Buchal [-] , V. Fiala [-] (22. J. Kremláček [-] )

1.SK Rouchovany
D. Holoubek [-] - P. Jelínek [-] , S. Roubec [-] , M. Holoubek [-] - L. Škoda [-] , P. Pachr [-] , R. Havelka [-] , P. Furiš [-] (68. O. Pospíšil [-] ) - M. Salák [-] - J. Králík [-] (66. T. Havelka [-] ) , D. Fiala [-]

ŽK: 69. A. Nykl - 64. R. Havelka .
Hráči zápasu: M. Holoubek , M. Salák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - CEJPEK Radek, BULÍN Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Pavel Hrůza
Tip experta: výhra domácích

Takové malé derby, Tipuju dost gólů, ale domácí si vítězství pohlídají.