Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 14:00

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany B převálcovaly Kouty B


10

V zápase dvou rezervních týmů zvítězily jednoznačně Dukovany nad posledními Kouty 8:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Souboj dvou rezervních týmů byl v posledním podzimním zápase k vidění v Dukovanech, kam přijel nejhorší tým soutěže z Koutů. Ty už prodloužil sérii prohraných zápasů již na neuvěřitelně číslo deset. Dukovany naopak střídají lepší zápasy s horšímy a chtěly se tak loučit s podzimní částí výhrou. V posledním kole podzimu tedy domácí Dukovany přivítali Kouty. Zápas se hrál za velmi příjemného fotbalového počasí. Do utkání nastoupili domácí borci s tím, že s posledním týmem tabulky doma musí bezpodmínečně bodovat naplno. Hosté jim to svým výkonem v podstatě ulehčili.V první půlce měli Dukovany více ze hry a díky dvěma brankám Petra Nováka se ujali vedení 2:0. Kouty B tak opět mířil k další porážce podzimní části. 

Domácí se po pauze rozstříleli

Ve druhé půli se jim ještě více dařilo proměňovat šance a postupně  přidávali další branky .Dvakrát se dokázal trefil Pavel Gruntorád, jedenkrát Traxler a hattrick zaznamenal Petr Pislcajt, který si tak připsal jedenáctou branku sezóny. Hostům se v závěru utkání povedlo vstřelit v 89. minutě čestný gól.Trefil se Štěpán Janíček a uzavřel tak stav na konečných 8:1. Dukovany se tak výhrou vyšvihli do první poloviny tabulky a budou přezimovat na lichotivém šestém místě. Kouty B naopak jsou beznadějně poslední s neuvěřitelnou šňůrou jedenácti prohraných zápasů. 



Ohlasy k zápasu


SFK Dukovany 2001 B
Pislcajt Petr, hráč: V posledním kole podzimu jsme přivítali Kouty. Do utkání jsme nastoupili s tím, že s posledním týmem tabulky doma musíme bodovat naplno. Hosté nám to svým výkonem v podstatě ulehčili.V první půlce jsme měli více ze hry. Ve druhé půli se nám ještě více dařilo proměňovat šance a postupně jsme přidali dalších šest gólů.




Sestavy


SFK Dukovany 2001 B
K. Jenerál [-] - P. Jílek [-] (19. A. Čurda [-] ) , P. Novák [-] , J. Gazdík [-] (46. F. Smysitel [-] ) , O. Horák [-] , M. Dvořák [-] , P. Gruntorád [-] (65. P. Horák [-] ) , P. Pislcajt [-] , P. Jílek [-] , M. Kopeček [-] , L. Traxler [-]

SK Kouty B
L. Diviš [-] - P. Dočekal [-] , V. Navrátil [-] , M. Nováček [-] , R. Nováček [-] (76. F. Neuman [-] ) - J. Chaloupka [-] , M. Smejkal [-] , J. Koděra [-] (62. T. Pačinek [-] ) , L. Mašek [-] - Š. Janíček [-] - J. Jonáš [-] (52. J. Rygl [-] )

ŽK: 72. O. Horák - 82. M. Smejkal , 82. Š. Janíček .
Hráči zápasu: P. Novák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - PROCHÁZKA Stanislav (N), BLAŽEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 18:53

Tip: remíza

Aspoň bod. Nula bod.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 10:46
Radim Procházka

Expert: Pavel Hrůza
Tip experta: remíza

V tomto duelu nepoznáme vítěze. A neuvidíme ani moc gólů.