5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 15:30

9.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršice v domácím prostředí překvapivě rozstřílely Provodov


Branky


16. J. Janík (p.) , 57. M. Bartošík , 58. M. Cigoš , 80. T. Ohnutek , 87. M. Cigoš
13

Fotbalisty Provodova trápí v posledních duelech velká marodka a mužstvo se výsledkově trápí. Toho dokázaly využít domácího Boršice, které poslal po čtvrthodině hry do vedení Janík. Domácím vyšla na jedničku především druhá půle, kdy dokázali zdecimovaným hostím vstřelit čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek poslal do vedení Janík

 „Je to velké vítězství a hlavně omluva fanouškům za poslední domácí debakl s Morkovicemi. Ze zkušeného Provodova jsem měl respekt, protože vím, co zkušení strýčkové dokáží, ale protože jsme byli poprvé v sezoně až na distancovaného Večeřu kompletní, někdo to musel odskákat. Dominovali jsme od začátku do konce. První poločas jsme měli vyhrát výrazněji, zahodili jsme další tři čtyři tutovky. Vaz jsme Provodovu zlomili dvěma slepenými góly po hodině hry. Poté soupeř odpadl a my duel kontrolovali a zahodili další tutovky.
Byli jsme lepší, kluci podali fantastický výkon. Pochopili co potřebuje fotbal nejen na hřišti, ale i v kabině. Tričky, kličky, uličky, to vše jsme chtěli v naší hře aplikovat a ono se to podařilo do puntíku. Většinou používám sexuální přirovnání, ale jako bych měl včera své kluky napojené na joystick, a tohle bylo lepší jak sex. Chtěl bych poděkovat našim fantastickým fanouškům, mé rodině, i mému synovi, ale hlavně celému týmu za předvedený výkon." takhle okomentoval včerejší výkon svých svěřenců z Boršic proti Provodovu spokojený trenér domácího celku  Pavel Cigoš.

Domácí ve druhé půli předvedli ofenzívní smršť

Josef Rak, trenér Provodova: „Nastoupili jsme ve slátané sestavě, zápas se mi hodnotí těžko. První poločas byl celkem vyrovnaný, domácí šli do vedení po chybě gólmana z penalty. Když se chvíli po přestávce zranil Ulman, náš výkon nebyl hodný ani okresního přeboru. Hned třikrát jsme soupeři namazali na gól jako Sparťané v neděli Krmenčíkovi. Byl to zápas blbec, ve druhé půli jsme hráli jako někde na měsíci. Naše situace je docela kritická, máme moc zraněných a musíme povolávat hráče, kteří již skončili kariéru a fotbalisty B týmu. Tento týden si vše musíme vyříkat a dát se dohromady. Snad o víkendu již budou moci hrát někteří uzdravení hráči.“



Ohlasy k zápasu


SK Boršice
facebook Boršic: Pocéééém, kam jdeš !! Boršičané předvedli ve 2. poločase ofenzivní smršť a nezabránili tomu ani pánové v černém, jejichž předvedený výkon byl špatným vtipem.

FC RAK Provodov
Josef Rak, trenér: V improvizované sestavě jsme na svého soupeře nestačili a odjíždíme s vysokou prohrou.



Sestavy


SK Boršice
R. Janečka [-] - M. Bartošík [-] , J. Janík [-] , D. Raštica [-] , T. Ohnutek [-] (87. M. Vrtal [-] ) , L. Oslzla [-] , M. Březina [-] (69. E. Trlida [-] ) , M. Cigoš [-] , L. Malý [-] , T. Oslzla [-] (78. V. Yatsyshyn [-] ) , P. Dovrtěl [-] (78. F. Konečný [-] )

FC RAK Provodov
R. Petr [-] - T. Ulman [-] (46. P. Talaš [-] ) , M. Huťka [-] , M. Elšík [-] , J. Zakopal [-] , M. Velev [-] , V. Chalupa [-] , J. Gargulák [-] , M. Laciga [-] , J. Kovář [-] , V. Barcuch [-]

ŽK: 10. D. Raštica , 41. J. Janík , 41. T. Ohnutek - 11. M. Huťka , 15. R. Petr , 60. J. Kovář .
Hráči zápasu: R. Janečka , T. Ohnutek , M. Cigoš - M. Velev .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: STODŮLKA Renek - MIČKAL Karel, BARTOŇ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Pavel Menšík
Tip experta: remíza

Provodov bude v Boršicích remizovat

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza