Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 15:30

17.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vsetín doma nezaváhal


0

Pro domácí to bylo první utkání na domácí půdě v jarní části. Druhý tým tabulky si s týmem Baťova poradil a zvítězil 2:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlažný rozjezd

Úvod utkání podle očekávání patřil domácímu celku, jenž se usadil na hostující polovině a diktoval tempo hry. V 5. minutě vyslal z dálky první pozdrav na hostující branku Kašpar, střelou bez přípravy však mířil vysoko nad. Hosté odpověděli stejnou mincí o něco později, kdy Krajčova rána jen těsně minula cíl. V této fázi zápasu se již síly v poli zcela srovnaly a útoky se střídaly rovnoměrně na obou stranách. Mužstvo Baťova si vytvořilo jedinečnou možnost k dosažení úspěchu v 15.minutě, v níž se objevil na hranici malého čtverce Gerych, ovšem Eliáš zázračným zákrokem tuto šanci zlikvidoval. V 19.minutě se odhodlal k velkému sólu domácí Jaroš, které zakončil pěknou střelou, byť se mezi tři tyče nevešla.

Velkou radost do vsetínských řad přinesla 23.minuta, kdy baťovský obránce Jirásek zahrával „malou domů“ tak nešťastně, že jeho chyby využil rychlonohý Mydlář, lehce obešel brankáře Maráka a pohodlně zavěsil do prázdné branky.

V 31.minutě se hostům naskytla příležitost zahrávání trestného kopu přibližně ze dvaceti metrů, jeho exekutor Vitásek mířil do rukou gólmana Eliáše. Poločas tak skončil jednobrankovým rozdílem.

Penalta a červená karta

Druhá půle začala pro domácí skvěle. V 53 minutě dostal Cahlík velmi pěknou přihrávku za soupeřovu obranu a postupoval zcela sám na hostující bránu. Zezadu byl nemilosrdně sražen obráncem Spurným a hlavní rozhodčí Lysák ukázal na značku pokutového kopu. K míči se postavil Hořelica a bezpečně proměnil. Navíc za tento zákrok byl hostující hráč poslán předčasně pod sprchy. Hra v deseti se promítla i v dění na ploše. Hosté, oslabeni o jednoho muže v poli, se již dostávali před vsetínskou branku pouze sporadicky a soustředili se především na zajištění obrany. Jejich snahou bylo především znovu neinkasovat. Tento záměr ale mohl překazit v 69.min.Jaroš, jehož nebezpečná střela orazítkovala tyč.  Pěknou kombinační akcí ve velkém čtverci se vsetínské mužstvo blýsklo v 76.minutě, kdy vyšachovalo baťovskou obranu a mohlo svůj náskok zvýraznit. Střídajícímu Muchovi však nebylo souzeno skórovat a míč z jeho kopačky skončil několik centimetrů vedle levé tyče. To ale taky bylo ze strany Vsetína prakticky vše. Do konce zápasu si jeho hráči již další příležitost nevytvořili a spokojili se s dvoubrankovým vítězstvím.

Domácí si tak připsali povinné vítězství a nadále stíhají Holešov, který má před Vsetínem náskok 4 bodů.



Sestavy


FC Vsetín
J. Eliáš [-] - D. Dulík [-] , J. Zezulka [-] , P. Fojtík [-] - T. Kašpar [-] , Š. Doležal [-] , R. Kučerňák [-] , J. Cahlík [-] , M. Jaroš [-] - M. Mydlář [-] , P. Hořelica [-]

SK BAŤOV 1930
J. Marák [-] - J. Novák [-] , J. Jirásek [-] , P. Krajča [-] , M. Spurný [-] - Z. Ondráš [-] , D. Malát [-] , R. Pindryč [-] , M. Vitásek [-] - P. Gerych [-] , J. Pospíšil [-]

Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.