2:3p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 16:00

18.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kelč vybojovala v Provodobě bod navíc


Branky


0

Hosté z Kelče šli po poločase do vedení, díky brankám Topiče. Provodov dokázal vyrovnat, ale v penaltách už štěstí neměli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté od začátku vsadili na defenzívu a bylo na domácích, aby vymýšleli hru. Hrál se spíše neurovnaný fotbal. První šance si tak vypracovali domácí, ale skóre se v prvním poločase neměnilo, protože domácí své tři vyložené nedokázali proměnit. Poločas skončil bez branek a jediné co mohlo domácí těšit, byla optická převaha.

Na optickou převahu se však nehraje, hlavní jsou góly. Ty začali dávat hosté hned po návratu ze šaten. V 48. minutě dokázal hostující útočník Topič prostřelit domácího brankáře – 0:1. O pět minut později udeřili hosté podruhé a byl to opět Topič, který se ve velmi podobné situaci prosadil podruhé a bylo to 0:2.

Jak rychle Kelč vedení získala, tak rychle jej taky ztratila. Pět minut po druhém inkasovaném gólu domácí odpověděli. Útočník Beňo se prosadil po standardní situaci a bylo sníženo 1:2. Provodov vyrovnal v 65. minutě a za stavu 2:2 bylo otázkou, jestli domácí dokážou ještě vstřelit branku a dokonale tak otočit zápas. Hosté vsadili na úpornou obranu a domácí se už prosadit nedokázali.

Zápas tak dospěl do penalt. V nich byli hosté z Kelče úspěšnější a odváží si tak z Provodova bod navíc.      



Ohlasy k zápasu


FC RAK Provodov
Josef Rak (trenér, Provodov): Myslím si, že jsme měli určitě vyhrát. Šance jsme na to měli. A když ne za tři body, aspoň penalty jsme měli vyhrát. Bohužel, někteří naši zkušení borci nedokázali svou penaltu proměnit.




Sestavy



TJ Kelč
J. Kiza [-] - P. Minář [-] , M. Hegar [-] , Z. Vinklár [-] , L. Vadel [-] - M. Olšák [-] , J. Hlavica [-] , A. Chrástecký [-] , A. Škařupa [-] - J. Machač [-] , T. Topič [-]

Hráči zápasu: T. Topič .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.