4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

19.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršice jasně přehrály Provodov


Branky


0

Boršice si doma jasně poradily s Provodovem. Hlavně druhý poločas byl jasně v režii domácího týmu. Dva góly vstřelil Dufek, po jedné brance přidali Kaspřák a střídající Brázdil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boršice jsou v tabulce zlínského kraje na 3 místě a v případě vítězství by se dotáhly na druhý Holešov.

První poločas byl herně i výsledkově celkem vyrovnaný. Dalo by se říct, že hosté měli i více ze hry a více se tlačili před bránu domácího týmu. Šance se rodily velmi těžce a oba týmy spoléhaly na své obrany. Jediná gólová šance se odehrála až na konci poločasu. Ve 42. minutě se domácí záložník Dufek uvolnil a přízemní střelou překonal hostujícího brankáře Máčalu 1:0. Poločas tak skončil tímto jednobrankovým rozdílem.

 

 

Góly padaly až po přestávce. Nejprve v 50. minutě dával Náplava míč na Dufka, ale obrana odvrátila na roh. V 54. minutě se přízemní střelou z voleje prosadil Kaspřák – 2:0. V 70. minutě hosté vystřídali, na hřiště přišel Slončík, který hostující hru zvedl. Šance hostů na skórování však zastavil brankář Drobisz. V 80. minutě utekl hostující obraně Brázdil, který svůj únik zakončil gólovou střelou – 3:0. O dvě minuty později následovala téměř totožná akce, kdy Ohnutek dával do prázdní brány Dufkovi, který vstřelil svůj druhý gól v zápase a určil tak konečné skóre zápasu 4:0.



Ohlasy k zápasu


SK Boršice
Vladimír Varmuža (sportovní manažer, Boršice): Bylo to pro nás výborné utkání, hlavně druhý poločas jsme zahráli skvěle. Soupeř byl velmi zkušený, ale utkání jsme zvládli.




Sestavy


SK Boršice
P. Drobisz [-] - O. Vlček [-] , P. Kaspřák [-] , T. Ohnutek [-] , T. Večeřa [-] - A. Brzica [-] , D. Kopčil [-] , M. Dufek [-] , P. Náplava [-] - D. Klvaňa [-] , M. Hromada [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.