0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vigantice nestačily na Vsetín


Branky


0

K valašskému derby zajížděli Vsetínští na horkou půdu k soupeři, se kterým na jeho stadioně již několik let nebodovali. Toto prokletí však tentokrát zlomili, i když je nutno říci, že jim k tomu pomohla především početní výhoda, trvající celý druhý poločas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Úvodní minuty byly v režii hostů, kteří zatlačili svého protivníka na jeho vlastní polovině a nedovolili mu přejít přes půlící čáru. Tento nápor však postupně slábl a od desáté minuty domácí krok srovnali. Zásluhu na tom měla především série nepřesných přihrávek Vsetínských, které končily na domácích kopačkách a mužstvu „Modré kvězdy“ tak umožnili dostat se do hry. Na první přímou střelu na branku si museli diváci počkat až do 24. minuty, kdy Bolcek mířil těsně nad. Hosté kontrovali o dvě minuty později, Kučerňák ideálně uvolnil Hořelicu, který však míč špatně zpracoval a prakticky jej odevzdal domácímu brankáři. Poté následovala oboustranně velmi hluchá pasáž, při níž se museli přítomní diváci nudit. O vzruch se přičinil až ve 43. minutě domácí Kučera, jenž přesnou přihrávkou vybídl ke skórování Vaška, ovšem Eliáš v hostující bráně se překvapit nenechal. V samotném závěru první půle obdržel domácí Barabáš druhou žlutou kartu a musel předčasně opustit hrací plochu. Tím nabídl Vsetínu velkou šanci změnit stav ve svůj prospěch. Před hvizdem, oznamujícím konec první půle, poslal Fojtík P. velmi pěknou přihrávku na Kučerňáka, jehož ránu po zemi zneškodnil brankář domácích Slovák.

 

Druhý poločas zahájili Vsetínští velkým tlakem. Ve 47. minutě postupoval do pokutového území Vigantic Kučerňák, volil střelu po zemi, kterou Slovák vyrazil přímo před dobíhajícího Hořelicu, jehož dorážku bravurním zákrokem vyboxoval vigantický gólman na roh. Hosté neustále zaměstnávali domácí zadáky, ale k přímému ohrožení branky nedošlo. Domácí se ze sevření dostali přibližně od 55. minuty, v níž podnikli rychlý protiútok, na jehož konci byl Štreit, mušku měl však vychýlenou. Po této situaci, ač v deseti, překvapivě přebrali otěže utkání domácí. Lépe se pohybovali a neustále dotírali na vsetínskou obranu. Ta však pracovala spolehlivě a veškeré náznaky brankových příležitostí v zárodku likvidovala. V 64. minutě založil Kučerňák rychlou akci, vtipně uvolnil Hořelicu, ale Slovák, patřící k nejlepším hráčům domácích, ho vychytal. Možná jeden z rozhodujících momentů střetnutí se zrodil v 68. minutě, v níž Eliáš zázračně zneškodnil prudkou hlavičku domácího Vaška. Hosté, vědomi si toho, že by mohli inkasovat a odjet bez bodového zisku, po tomto momentu znatelně přidali a zásluhou středové osy překlopili jazýček vah na svou stranu. Zvýšené úsilí korunovali v 78. minutě Jarošem, který překvapil Slováka a polovysokou technickou střelou poslal svůj tým do vedení 1:0. Tímto okamžikem se Vsetínští hráči očividně uklidnili a jednoznačně ovládli hru. V 80. minutě si domácí vsítili vlastní branku, kterou však hlavní rozhodčí na pokyn pomezního nepochopitelně pro předcházející domnělý ofsajd neuznal. Pojistku v podobě druhého úspěchu zaznamenal v nastaveném čase Matůš, když zužitkoval centr Kučerňáka a pohotovou střelou, která se otřela o tyč, nedal Slovákovi šanci. Zápas tak skončil výsledkem 2:0.



Sestavy


FK Vigantice
J. Slovák [-] - D. Řepka [-] , K. Barabáš [-] , V. Kožušník [-] , D. Bolcek [-] - A. Křiva [-] , J. Štreit [-] , R. Kučera [-] , M. Macíček [-] - J. Vašek [-] , D. Mydlo [-]

FC Vsetín
J. Eliáš [-] - J. Maček [-] , D. Dulík [-] , M. Bělaška [-] , J. Zezulka [-] - P. Fojtík [-] (60. J. Cahlík [-] ) , A. Mucha [-] (46. L. Matůš [-] ) , T. Kašpar [-] , R. Kučerňák [-] , M. Jaroš [-] - P. Hořelica [-] (81. A. Fojtík [-] )

ČK: 43. K. Barabáš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.