2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 16:30

21.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Filipský vystřelil Boršicím tři body


Branky


0

 Morkovice v zápase brzy přišly o vyloučeného brankáře Jarku, i tak ale odehrály dobré utkání. Za Boršice zápas rozhodl 15 minut před koncem Petr Filipský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

První branku mohli vstřelit hosté a to už ve 4. minutě. Bombicz prošel domácí obranou, obešel gólmana a před poloprázdnou bránou volil přihrávku pod sebe, kterou však domácí obrana zablokovala. Klíčový moment utkání přišel v 18. minutě. Domácí Klvaňa se dostal do šestnáctky, soupeře kde byl sražen gólmanem Jarkou. Ten viděl za svůj zákrok červenou kartu a musel předčasně do sprch. Následný pokutový kop proměnil domácí Ohnutek – 1:0. Hosté však zbraně nesložili a brzo vyrovnali. Po rohovém kopu se hlavou prosadil Svoboda – 1:1. Boršice pak hrozily, ale střely Hromady a Ohnutka ke gólu nevedly. Poločas tak skončil remízou.

 

 

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí. V 55. minutě Klvaňa hlavičkoval a míč těsně lízl břevno. Boršice rozhodly v 74. minutě. Kaspřák z voleje napálil míč do tyče, po následném závaru se přímo do šibenice trefil Filipský – 2:1. Morkovice se ještě snažily o vyrovnání, ale domácí si utkání proti deseti hráčům Morkovic v pohodě uhlídali.



Ohlasy k zápasu


SK Boršice
Vladimír Varmuža (sportovní manažer, Boršice): Soupeř byl bojovný, ale v deseti to měli velmi těžké. I tak nás ale místy přehrávali, ale naše obrana si to dokázala pohlídat.




Sestavy


SK Boršice
P. Drobisz [-] - T. Večeřa [-] , P. Kaspřák [-] , T. Ohnutek [-] - P. Filipský [-] , M. Dufek [-] , D. Kopčil [-] , O. Vlček [-] , M. Hromada [-] - V. Brázdil [-] , D. Klvaňa [-]

FC Morkovice
D. Jarka [-] - J. Svoboda [-]

ČK: 18. D. Jarka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.