2:3p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 16:30

21.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holešov porazil Kelč na penalty


Branky


11. T. Topič , 41. T. Topič - 13. M. Olša , 20. J. Křenek
0

Holešov stíhá na čele tabulky Vsetín, a proto musí sbírat body, co nejvíce to jde. V Kelči se však nevyhrává snadno a Holešov se o tom přesvědč. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Všechny gólové momenty se odehrály v prvním poločase. Domácí spoléhali hlavně na protiútoky a jeden jim vyšel na samém začátku poločasu. Topič tak otevřel skóre utkání už ve 12. minutě – 1:0. Holešov se však nenechal zaskočit a rychle přispěchal s vyrovnáním. Vyrovnávací branku trefil Olša – 1:1. Od hostů to ale nebylo všechno a o 10 minut později už Holešov vedl po brance Křenka – 1:2. Netrvalo to ani pár minut a domácí mohli vyrovnat, jenomže Machač neproměnil šanci z největších – pokutový kop. Kelč však do poločasu přece jen vyrovnala. Ve 40. minutě vstřelil svůj druhý gól v utkání Topič – 2:2.

 

 

Jak byl první poločas gólový, tak druhý už branku nepřinesl. Hodně šancí si vypracoval Holešov, ale Křenek, Sumec ani Pumprla ve svých šancích neuspěli. Druhý poločas tak skončil, a protože byl výsledek vyrovnaný, šly oba týmy na penalty. V nich byli úspěšnější hosté, kteří si tak odvážejí bod navíc. Vzhledem k suverénní jízdě Vsetína však musí Holešov vnímat zisk dvou bodů jako ztrátu.  



Sestavy


TJ Kelč
J. Kiza [-] - L. Vadel [-] , Z. Vinklár [-] , R. Pastrnek [-] , M. Hegar [-] - J. Hlavica [-] , M. Olšák [-] , A. Chrástecký [-] , A. Škařupa [-] - P. Minář [-] , T. Topič [-]

SFK Elko Holešov
D. Bakala [-] - V. Matulík [-] , M. Bačík [-] , M. Charuza [-] - M. Olša [-] , R. Sumec [-] , R. Očadlík [-] , J. Chudárek [-] , L. Marek [-] - J. Křenek [-] , R. Pumprla [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.