1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 16:30

24.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Rožnov pod Radhoštěm se v posledních týdnech nachází v útlumu, který je daný i velkou marodkou. Ta se však do zápasu proti Bystřici zúžila o několik jmen a Rožnov s navrátilci v sestavě dokázal utkání vyhrát. Nebyl to však oslnivý výkon. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

První poločas nabídl ve srovnání s druhou půlí ofenzivní podívanou. Rožnov si dokázal vytvářet nebezpečné příležitosti a jednu z nich využil už ve 13. minutě Filip Zetocha. Ten zužitkoval skvělou přihrávku od Žitníka a svou slabší levou nohou vstřelil pod břevno první gól zápasu – 1:0. Další šance Rožnova zůstaly neproměněny a ani hosté se nedokázali střelecky prosadit.

 

 

Ve druhém poločase domácí hodně ubrali a spolehli se spíše na bránění hubeného náskoku. Bystřice využila tuto příležitost a zatlačila Rožnov do defenzívy, ale nedokázala si vypracovat větší příležitost. Několik střel z velké vzdálenosti lapil bez problémů brankář Michut. Rožnov se směrem do útoku trápil, což v 75. minutě podtrhl Rezdar, který neproměnil pokutový kop. Do konce zápasu si Bystřice vypracovala pouze jednu šanci, kterou však Michut chytil a zápas tak skončil hubeným vítězstvím domácích.  



Ohlasy k zápasu


FC Rožnov pod Radhoštěm
Milan Náměstek (trenér, Rožnov pod Radhoštěm): Nejsem s výkonem moc spokojen. Hlavně v druhém poločase nás soupeř zatlačil a málem nás potrestal.




Sestavy


FC Rožnov pod Radhoštěm
M. Michut [-] - R. Žitník [-] , T. Malina [-] , R. Bolf [-] , D. Pavlíček [-] - M. Seidl [-] , L. Fuksa [-] , M. Bolcek [-] , J. Šimek [-] - F. Zetocha [-] , M. Rezdar [-]


Hráči zápasu: F. Zetocha .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.