Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 16:30

24.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chropyně dokázala Provodovu vzdorovat jen v prvním poločase


0

Provodov přivítal na svém hřišti tým Chropyně. Předzápasové prognózy hovořily jasně – Provodov je favorit a proti Chropyni, která se pohybuje na chvostu tabulky, nebude mít problém se prosadit. Domácí s góly čekali až do druhého poločasu, nakonec jich však hostům nasázeli šest. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Domácí měli ze začátku více ze hry, vytvářeli si šance ke skórování branky. Nakonec se Provodovu povedlo v prvním poločase vsítit jednu branku, díky Velevovi, který do sítě dorazil střelu Chalupy – 1:0. Chropyně ještě dokázala bránit útoky domácích, ale bylo jen otázkou času, kdy Provodov přidá další branky. Do konce prvního poločasu však už další branka nepadla.

 

 

V druhém poločase už byla situace jiná a diváci se dočkali celkem šesti branek. Nejdříve Provodov přidal dvě branky do sítě Chropyně – 3:0. Chropyně se ještě dokázala zvednout a zkorigovat gólem Panáčka stav na 3:1, domácí však okamžite z protiútoku získali zpět vedení o tři branky – 4:1. Nakonec domácí přidali ještě dvě branky a končný stav zápasu tak byl 6:1. Za domácí se dvakrát ve druhém poločase prosadili Slončík a Ulman, jednu branku přidal z penalty Zakopal. Provodov si tak připisuje jasné vítězství, naopak Chropyně se nadále nachází v sestupovém pásmu. 



Sestavy


FC RAK Provodov
D. Urbánek [-] , J. Josefík [-] - M. Velev [-] , J. Zakopal [-] , V. Chalupa [-] , M. Laciga [-] - P. Slončík [-] , T. Ulman [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.