1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 16:30

26.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožnov se proti Viganticím trápil v koncovce


Branky


0

Rožnov pod Radhoštěm uzavřel sezónu hubeným vítězstvím v derby nad Viganticemi. Domácí svého soupeře po celý zápas tlačili, ale nedokázali proměňovat své gólové příležitosti. Z mnoha šancí se ujala pouze střela Bolcka z konce prvního poločasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Oba týmy nastupovaly do zápasu v pohodě a bez nervů. Hlavně Vigantice mohly hrát v klidu, protože se v posledních zápasech odpoutaly ode dna tabulky. Celé utkání se neslo v duchu neproměněných šancí domácího týmu. V prvním poločase to byl hlavně Michal Maléř, který zahazoval jednu šanci za druhou. Během prvních 25 minut se domácí útočník ocitl třikrát před hostujícím brankářem, ten ale pokaždé zachytal bravurně. V 38. minutě kopal přímý kop Jakub Maléř, ale těsně minul bránu. Z množství šancí se nakonec ujala na konci poločasu křížná přízemní střela Bolcka – 1:0.

 

V druhém poločase domácí jen vršili svou smůlu v zakončení. V 49. minutě šel Žitník sám na bránu, ale přestřelil. Poté Michal Maléř na malém vápně trefil pouze gólmana Slováka. V 56. minutě hlavičkoval po rohu René Bolf, ale jeho střela byla sražena nad bránu. Za zmínku stojí i tvrdá střela Fuksy, kterou však Slovák zlikvidoval. Rožnov tak další šance ke vstřelení gólu nevyužil a v závěru se ještě musel bránit tlaku hostů. V utkání ale už další branka nepadla.

 

Tým Rožnova pod Radhoštěm předváděl celou sezónu dobrý fotbal, a i když byl část jara v nevýhodě kvůli velké marodce, uhrál nakonec  krásné čtvrté místo se ziskem 45 bodů. Vigantice se ziskem 33 bodů skončily na 10. místě. 



Ohlasy k zápasu


FC Rožnov pod Radhoštěm
Milan Náměstek (trenér, Rožnov pod Radhoštěm): Tento zápas bych nazval jako festival zahozených šancí. Mohli jsme vyhrát větším rozdílem. Hosté byli až do konce nebezpeční hlavně z nakopávaných míčů a my se museli strachovat o výsledek.




Sestavy


FC Rožnov pod Radhoštěm
M. Michut [-] - R. Žitník [-] , R. Bolf [-] , T. Karban [-] , J. Šimek [-] - F. Zetocha [-] , J. Maléř [-] , M. Maléř [-] , M. Rezdar [-] , M. Bolcek [-] , L. Fuksa [-]

FK Vigantice
J. Slovák [-] - M. Macíček [-] , O. Kulišťák [-] , V. Matůš [-] , V. Kožušník [-] - D. Bolcek [-] , M. Vičan [-] , J. Vašek [-] , K. Barabáš [-] , J. Štreit [-] - A. Křiva [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.