1:2p.
(0:1)
20. P. Berka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 16:00

18.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Juřinka doma prohrála se Zubřím na penalty


Branky


0

Zubří dokázalo v jarní části jako první tým obrat Juřinku o body. Hosté dlouho vedli, nakonec však museli v deseti hráčích bránit nerozhodný výsledek. V penaltách však byli hosté úspěšnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Juřinka je v jarní části ve formě a další tým, který měl poznat sílu domácích, bylo Zubří. Zápas byl v první půli spíše vyrovnaný. Zubří vsadilo na dobrou defenzivu a hrozilo díky výpadům svých šikovných útočníků. První gól vstřelili hosté. Ve 20. minutě se z rohu prosadil hostující Berka – 0:1. Zubří mohlo svůj náskok ještě navýšit, avšak nepovedlo se. Domácí nedokázali vážněji zahrozit a tak si hosté odnesli do šaten jednobrankový náskok.

 

Ve druhé půli měli již domácí větší převahu. Trenér Veselý přeskupil svůj tým a vyslal do hry dalšího útočníka. Tento tah se ukázal jako správný. Zubří pod tlakem nemohlo vydržet dlouho a skutečně, v 60. Minutě vyrovnával Štěpán na 1:1. Asi o čtvrt hodiny byl vyloučen střelec prvního gólu Berka a domácí tak měli ideální šanci utkání rozhodnout. Z trvalého tlaku se však žádný další gól Juřince vstřelit nepodařilo a zápas tak dospěl do penaltového rozstřelu.

 

V něm byl šťastnější tým Zubří. Domácí jednu penaltu nasměrovali do tyče, druhou chytil brankář Barabáš a Zubří tak bere jeden bod navíc.

 

Pro Juřinku je to tak první ztráta v jarní části sezóny.



Ohlasy k zápasu


TJ Juřinka
Zdeněk Veselý (trenér, Juřinka): Jsem zklamán z výsledku, hra nebyla špatná. Problém nám dělalo hřiště, terén byl nerovný a tvrdý, ale s tím se musela obě mužstva vypořádat stejně. Náš výkon byl hlavně v druhé půli výborným, ale k vítězství to bohužel nestačilo.

FC Zubří
Martin Nerád (trenér, Zubří): Dobré utkaní po všech stránkách, jen tak dále. Utkání jsme začali velmi dobře, několik šancí volalo po gólu. Dobře zahraná standardka byla odměnou za aktivitu v první půli. Vynucené střídání Jirky Raždika nás ještě více semklo , za stavu 0:1 jsme měli minimálně 2 šance ,ze kterých mohly být góly. Zodpovědný výkon celého týmu. Ustáli jsme 3 velké šance domácích a penalty prostě umíme. Více zde: http://www.fczubri.cz/products/hodnoceni-po-zapase-jurinka/



Sestavy



FC Zubří
M. Barabáš [-] - P. Polách [-] , T. Tichý [-] , R. Bortl [-] , P. Berka [-] - K. Drda [-] , V. Krupa [-] , J. Raždík [-] , M. Pavlíček [-] , M. Jež [-] - R. Nečas [-]

Hráči zápasu: D. Štěpán - P. Berka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Valašské Meziříčí B 21 72:33 47
2 TJ Sokol Kateřinice 21 51:29 47
3 TJ Sokol Podlesí 21 55:27 44
4 TJ Vidče 21 51:33 36
5 FC Velké Karlovice+Karolinka 21 35:31 34
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Erik Hrabovský 21
2 Daniel Vavřík 18
3 Petr Mičkal 14
4 Jozef Kušnier 14
5 Adam Juřík 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 56 57,1% 0
2 Ladislav Beran 55 49,1% 0
3 Jiří Klik 30 53,6% 0
4 Venca Likeš 27 48,2% 0
5 Radek Hruška 25 36,2% 0
Zobrazit celou tabulku